Sosyal Medya

Kripto Para

Binance Blockchain Week’in Etkileyici Konuşmacı Kadrosu Açıklandı

Binance, Dubai ve Paris'teki başarılarının ardından finans, spor, oyun, Web3 ve daha fazlasını içeren geniş bir sektör yelpazesinden düşünce liderleri ve yenilikçi isimleri bir araya getirerek amiral gemisi niteliğindeki konferansının üçüncüsünü İstanbul'da düzenliyor.

Kasım Ayında İstanbul’da Düzenlenecek Binance Blockchain Week’in Etkileyici Konuşmacı Kadrosu Açıklandı

Binance, Dubai ve Paris‘teki başarılarının ardından finans, spor, oyun, Web3 ve daha fazlasını içeren geniş bir sektör yelpazesinden düşünce liderleri ve yenilikçi isimleri bir araya getirerek amiral gemisi niteliğindeki konferansının üçüncüsünü İstanbul’da düzenliyor.

Dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip en büyük kripto para borsası ve küresel blockchain ekosisteminin en önemli oyuncusu Binance, 8-9 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan imza niteliğindeki yıllık etkinliği Binance Blockchain Week’in (BBW) ilk konuşmacılarını açıkladı.

BBW ile ilgili Binance Global CMO’su Rachel Conlan,

BBW ile ilgili Binance Global CMO’su Rachel Conlan,

“Çok heyecanlıyız ve küresel kripto topluluğunu bu muhteşem şehirde, İstanbul’da ağırlamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Burası blockchain ve kripto meraklıları için eşsiz bir yer. Son yıllarda Türkiye, bölgede ve küresel çapta gelecek vaat eden bir kripto merkezi olarak öne çıktı. Türkiye, şu anda yaklaşık yüzde 12 ile tüm dünyada en yüksek kripto benimseme oranlarından birine sahip. Blockchain’in geleceğinin kollarını açarak karşılandığı Türkiye’de aynı zamanda canlı ve kapsayıcı bir kripto topluluğu ile startup kültürü de var. Bu da Türkiye’yi blok zinciri hakkında daha fazla bilgi edinmek, en iyi uygulamaları paylaşmak ve yeni finans çağını birlikte şekillendirmek için mükemmel bir yer haline getiriyor.” ifadelerini kullandı.

Bu yıl “The Next Billion: Web3’ün Geleceğini Güçlendirmek” temasıyla düzenlenen Binance Blockchain Week İstanbul, blockchain ve kriptonun sıradaki bir milyar insanın günlük yaşamlarını iyileştirmek için onları nasıl güçlendirebileceğine ve Web3’ün geleceğine odaklanacak.

Konuşmacılar arasında Animoca Brands Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Yat Siu, Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Chiliz Kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus, Paris Saint-Germain Web3 ve Metaverse Başkanı Sebastien Borget, The Sandbox Kurucu Ortağı Pär Helgosson ve UNICEF Gelişen Teknolojiler İnovasyon Müdürü Shane O’Connor gibi yenilikçi isimler ile politika yapıcılar ve sektörün fikir önderleri, iş dünyasının öncü isimleri ve girişimciler yer alıyor. Katılımcılar ayrıca Binance’in Bölgesel Piyasalar Başkanı Richard Teng ve Pazarlama Direktörü Rachel Conlan’ın da aralarında bulunduğu üst düzey lider ekibini yakından tanıma ve dinleme fırsatına sahip olacak.

Conlan ayrıca, “Her zaman sektörün diğer sektör oyuncularıyla işbirliği içinde gelişmeye ve olgunlaşmaya devam etmesine yardımcı olmaya odaklanıyoruz” dedi ve ekledi: “BBW gibi organizasyonlar bunu mümkün kılmak için oldukça önemli.”

Bu konferans, insanların Web3 ve endüstrideki son yenilikler, trendler ve sorunlar hakkında konuşarak yeni fikirler üretmek, gelişimi kolaylaştırmak, yeni bağlantılar kurmak ve karşılaşılan zorluklara karşı birlikte çözümler üretmek için bir platform sağlamayı amaçlıyor. Geleneksel finansın blockchain’in geleceğini kucakladığı Türkiye, konferansın ev sahipliğini yapıyor.

Dünyanın dört bir yanından binlerce kişinin ve birçok önemli kuruluşun bu yıl Türkiye’de Binance Blockchain Week İstanbul’a katılması bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda Binance, resmi kanalları ve etkinlik açılış sayfası aracılığıyla konferans gündeminin tamamının yanı sıra konuşmacı listesinin tamamını ve etkinlik programını detaylı olarak duyuracak.

Biletler şu anda satışta olup, sınırlı bir süre için erken rezervasyon fırsatı bulunmaktadır.

İstanbul’daki yaklaşan konferans, geçen yıl Dubai ve Paris’te gerçekleştirilen Binance Blockchain Haftası’nın büyük başarısını takip ediyor. Konferansla ilgili daha fazla bilgi ve güncellemeler için Binance’ı takip edebilirsiniz. Sponsorluk ve işbirliği fırsatları için ise [email protected] adresinden etkinlik ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.