Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

BinBin şehir festivalleri e-scooter kullanıcılarını güvenli sürüşle tanıştırıyor

Şehir içi ulaşımın ayrılmaz parçası olan BinBin, hizmet verdiği bölgelerde BinZone Test Sürüş Alanları kurup kullanıcılarını bilgilendirirken, keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak aktiviteler sunuyor.

BinBin şehir festivalleri e-scooter kullanıcılarını güvenli sürüşle tanıştırıyor

Şehir içi ulaşımın ayrılmaz parçası olan BinBin, hizmet verdiği bölgelerde BinZone Test Sürüş Alanları kurup kullanıcılarını bilgilendirirken, keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak aktiviteler sunuyor. 6 Ağustos’ta Kocaeli’nden başlayan etkinliklerde kullanıcılar başta e-scooter’lar olmak üzere mikromobilite araçlarındaki güvenli sürüşün kurallarıyla tanışıp, konforlu sürüş deneyimi yaşıyor. Katılımcılar aynı zamanda festival havasında geçen etkinliklerde sürpriz hediyelerle keyifli bir günün tadını çıkarıyor. 

Kısa mesafeli yolculuklarda çevreci ve pratik bir ulaşım alternatifi sunan BinBin, kullanıcılar için güvenli sürüş ile eğlenceyi bir araya getiriyor. Hem sürdürülebilir bir dünya hem pratik ulaşım için pek çok çözümü bünyesinde barındıran BinBin, hizmet verdiği şehirler arasında yer alan Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Bursa, İzmir, Antalya, Konya, Adana, Kayseri, Gaziantep ve Diyarbakır’da ‘BinZone’ adı verilen deneyim alanında etkinliklerine başladı. 6 Ağustos’ta Kocaeli’nden başlayan ve 26 Ağustos’a kadar diğer şehirlerde de yapılacak etkinliklerde, kullanıcılara başta e-scooter’lar olmak üzere mikromobilite araçlarındaki güvenli sürüşün kurallarıyla ilgili birçok bilgi verilip, konforlu sürüş imkânı sağlanıyor. Festival havasında tüm gün süren etkinliklerde, çeşitli ikramların yanı sıra hediyeler ve cüzdan bakiyeleri de sunuluyor.

Toplumda farkındalık yaratmak da sorumluluğumuz

BinBin CEO’su Kadir Abdik, şehir kültürünün ayrılmaz bir parçası olduklarını belirterek, ‘BinZone’ deneyim alanlarıyla ilgili şunları söyledi:

“Şehir hayatının dinamikleri, kuralları değişiyor. Bu değişimin içinde mikromobilite araçları da var. Büyüyen şehirlerin ihtiyacı, çevreye duyarlı çözümler her kesimden şehir insanın odağında yer alıyor. Biz de Türkiye’de ve yurtdışında hizmet sunan bir şirket olarak, herkesin çok yeni tanıştığı bir deneyim olan e-scooter’ların güvenli kullanımıyla ilgili farkındalık yaratmayı çok önemsiyoruz. Bu sorumluluk bilinciyle, hizmet sunduğumuz şehirlerde ‘BinZone’ deneyim alanları kuruyoruz. 6 Ağustos’ta başladığımız etkinliklerimizde, hem e-scooter’ın güvenli kullanımıyla ilgili kullanıcılarımızı bilgilendirip, güvenli sürüş deneyimi yaşatmayı hem de çeşitli sürpriz hediyelerle yazın tadını çıkarmalarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. BinBin olarak kullanıcıları yayaya saygı, trafik kurallarına uyma ve güvenlik tedbirleri gibi konularda duyarlı olmaya teşvik etmeye devam edeceğiz.”