Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

BinBin, yenilenen mobil uygulamasını hizmete sundu!

Kullanıcı Dostu BinBin’den Yepyeni Uygulama... Türkiye’nin öncü mikromobilite şirketi BinBin, akıllı şehirlere mikromobilite çözümleri üretme yolculuğundaki hızlı büyümesini sürdürürken, kullanıcı dostu yatırımlarına devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana 2 milyonu aşkın kullanıcıya temas eden BinBin, yenilenen mobil uygulamasını hizmete sunuyor.

Kullanıcı Dostu BinBin’den Yepyeni Uygulama

BinBin, yenilenen mobil uygulamasını hizmete sundu!

Türkiye’nin öncü mikromobilite şirketi BinBin, akıllı şehirlere mikromobilite çözümleri üretme yolculuğundaki hızlı büyümesini sürdürürken, kullanıcı dostu yatırımlarına devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana 2 milyonu aşkın kullanıcıya temas eden BinBin, yenilenen mobil uygulamasını hizmete sunuyor.

 

Türkiye’nin öncü mikromobilite şirketi BinBin, Bulgaristan, Hırvatistan ve Bosna Hersek ile Doğu Avrupa ile başlattığı yurtdışında büyüme yolculuğuna devam ederken, dünyanın pek çok noktasındaki kullanıcılara daha iyi hizmet sunmak adına çalışmalarına devam ediyor. Şirket, kullanıcı dostu ara yüzüyle ve güçlendirilen alt yapısıyla kullanıcılarına daha modern ve daha yüksek performanslı bir deneyim sunuyor.

 

Teknoloji ve insan tecrübesini bir araya getirerek en iyi müşteri deneyimini sunmaya odaklanan BinBin, kullanıcılarla ilk temas noktası olan mobil uygulamasını yenileyerek, geliştirilen alt yapısı ve ara yüzüyle daha güçlü bir performans sunuyor.

 


BinBin Hakkında: 

BinBin, kısa mesafeli yolculukları eğlenceli hale getiren, çevreci ve ekonomik bir ulaşım alternatifi sunan bir teknoloji markasıdır. Akıllı şehir teknolojileri ve mikro-mobilite alanında hizmet veren BinBin, 2019 yılında üniversite kampüslerinde başladığı operasyonlarını 2020 yılı itibari ile şehirlere taşıma kararı alarak, trafikten sıkılan kullanıcılara pratik ve sürdürülebilir bir ulaşım seçeceği sunar. Çevreye duyarlı teknolojiler geliştirerek karbon salınımını azaltmayı amaçlayan BinBin, gelecek nesiller için duyarlılık ve hassasiyet ile çalışmalarını sürdürmektedir. Mevcutta İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri, Antalya, Eskişehir, Samsun, Adana, Kocaeli, Bursa, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep, Uşak, Sakarya şehirlerinde kullanıcıya hizmet vermektedir. Bulgaristan, Bosna Hersek ve Azerbaycan operasyonları ile mikromobilite alanında yurt dışına açılan ilk şirket olan BinBin, her geçen gün ağını genişletmeye devam etmektedir.