Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Binomo, çeşitli iş birlikleriyle Türkiye’deki konumunu güçlendirmeye devam ediyor

Çevrimiçi alım satım platformu Binomo, Türkiye’nin popüler şarkıcılarından Ayaz Erdoğan ile Türkiye’nin 100. Yılına özel bir iş birliği gerçekleştirdi.

 

Binomo, çeşitli iş birlikleriyle Türkiye’deki konumunu güçlendirmeye devam ediyor

 

Çevrimiçi alım satım platformu Binomo, Türkiye’nin popüler şarkıcılarından Ayaz Erdoğan ile Türkiye’nin 100. Yılına özel bir iş birliği gerçekleştirdi. Daha önce de Bilal Sonses, Tuğba Yurt gibi ünlü isimlerle iş birlikleri yapan alım satım platformu Binomo, çeşitli iş birlikleriyle Türkiye’deki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. 

 

Dünya genelinde yaklaşık 1 milyon aktif kullanıcıya sahip olan alım satım platformu Binomo, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına özel bir anı bırakmak için Ayaz Erdoğan ile anlamlı bir iş birliği gerçekleştirdi. Binomo, Ayaz Erdoğan’ın enerjisiyle hayat bulan şarkısı sayesinde sanat ile yatırım dünyasını bir araya getirerek Türkiye genelinde sağlam bir yer ediniyor. Gerçekleştirdiği etkileyici iş birlikleriyle sadece bilinirliğini artırmakla kalmayan Binomo, aynı zamanda güçlü konumunu daha da sağlamlaştırıyor.

Daha önce de Türkiye’nin sevilen sanatçılarıyla iş birlikleri gerçekleştiren Binomo, Bilal Sonses ve Tuğba Yurt gibi isimlerle sevilen çalışmalara imza attı. Bu çalışmalar sayesinde daha geniş kitlelere ulaşan Binomo, yalnızca bir alım satım platformu olmanın ötesine geçerek Türkiye’nin sanatsal dokusuna katkı sağlama vizyonunu da yansıtıyor.

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında unutulmaz bir projeye imza atıldı

 

Cumhuriyetin 100. Yılına özel unutulmaz bir anı bırakan Binomo, bu anlamlı günü daha özel kılarak coşkusunu müziğe taşıdı. Ayaz Erdoğan’ın enerjisiyle hayat bulan coşkulu şarkı, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına özel bir armağan niteliği taşıyor. Bu özel proje Cumhuriyetimizin 100. Yılına anlam katarken, Binomo’nun Türkiye’deki güçlü konumunu daha da pekiştiriyor.

 

Bu anlamlı iş birliğine ilişkin açıklamalarda bulunan Ayaz Erdoğan, “Bu büyük günü, böylesine özel bir projeyle kutlamaktan dolayı gurur duyuyorum. Binomo ile gerçekleştirdiğimiz özel iş birliği, yalnızca bir müzik projesine değil, aynı zamanda Türkiye’nin 100. Yılına adanmış anlamlı bir işe imza atmamıza vesile oldu. Bu değerli projenin hayata geçmesine olanak sağlayan Binomo ekibine teşekkür etmek isterim.” ifadelerini kullandı.