Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

biOnay’ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Türkiye'nin yüzde 100 yerli ilk mobil kart erişim cihazı biOnay, iletişim çalışmalarını 360 derece iletişim hizmetleri sunan purpose ajansı Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

biOnay’ın iletişim ajansı Marjinal Porter Novelli oldu

Türkiye’nin yüzde 100 yerli ilk mobil kart erişim cihazı biOnay, iletişim çalışmalarını 360 derece iletişim hizmetleri sunan purpose ajansı Marjinal Porter Novelli ile yürütecek.

Kamudan özel sektöre kimlik doğrulamanın gerekli olduğu tüm işlemlerde güvenliği sağlayan ve kurumsal müşterilere uçtan uca anahtar çözümler sunan Türkiye’nin yüzde 100 yerli ilk mobil kart erişim cihazı biOnay, iletişim çalışmaları için Marjinal Porter Novelli ile anlaştı.

biOnay, yeni çipli elektronik kimlik kartlarının dijital entegrasyonunu sağlayarak kurumlar ve vatandaşlar için pratik, modern ve güvenli bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Türkiye’nin ilk biyometrik kimlik kartı doğrulama projelerini hayata geçiren biOnay cihazları Ziraat Bankası, tapu müdürlükleri ve noterlerde kullanılıyor.

Türkiye’yi yeni bir deneyimle tanıştıran biOnay markasının arkasında e-imza ve mobil imza alanındaki 17 yıllık bilgi birikimiyle Elektronik Güvenlik Altyapısı A.Ş. (EGA) bulunuyor. EGA’nın kurumsal müşterileri için geliştirdiği 600’den fazla proje deneyimi biOnay ile e-Kimlik alanına taşınıyor.