Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

BiP’in WhatsApp ve diğerlerine göre avantajları neler?

Merak edenler için İşte tüm mesajlaşma uygulamalarının özellikleri karşılaştırıldı. BiP'in Turkcell altyapısından gelen ciddi avantajları var.

WhatsApp’ın iletişim mobbing’i işe yaramadı!

WhatsApp, kaybettiği müşterilerini geri kazanmanın yollarını arasa’da BiP gibi yerel rakipleri özellik üzerine özellik duyurarak, platformlarını güçlendirmeye devam ediyor.

Bildiğiniz gibi 15 Mayıs itibariyle WhatsApp kullanıcılarına yaptığı duyuruyla, gizlilik sözleşmesini imzalamayanların hesaplarının silinmeyeceğini, ve kullanıcıların bu sözleşmeyi istedikleri zaman imzalayabileceklerini duyurdu.

Ancak bu açıklama bir çok kullanıcı için yeterli görülmedi. Özellikle gizlilik sözleşmesinden ödün vermeyen kullanıcıların diğer platformlara geçişleri giderek hızlanıyor.

Peki diğer platformlar bu arada neler yaptı, hangi özellikleri ekledi, WhatsApp’a göre artıları eksileri neler?

Özellikle yerli mesajlaşma uygulaması BiP’e geçişlerin giderek arttığını biliyoruz. Turkcell destekli BiP uygulamasının, en son Grup Taşıma özelliğine  de kavuştuğunu da biliyoruz.

Bir anlamda yerli platform artık bir tıkla geçiş yapabilecek hale geldi.

Aşağıdaki Mesajlaşma Platformları ve özellikleriyle ilgili hazırlanmış bir tablo var. Bu tabloya göz attığımızda özellikle Turkcell altyapısının BiP’e kazandırdığı avantajlar çok net gözlemlenebiliyor.  Ekran güvenliği, Para transferi (‘ki mobil alt yapısı buna zaten uygun), Mesaj yedekleme gibi bir çok özelliğin güçlü teknolojik alt yapıyla kullanıcılara sunulduğunu görebiliyoruz.

Merak edenler için İşte Tüm mesajlaşma uygulamalarının özellikleri karşılaştırılması