Sosyal Medya

Kripto Para

Bitexenliler Yeni Referans Programı “Yüzde 10 iade” kazandırıyor!

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, 1 Eylül’de başlattığı ‘Referans Programı’ kapsamında kullanıcılarına yüzde 10 iade komisyonu kazanma fırsatı sunuyor.

Bitexenliler Yeni Referans Programıyla Kazanıyor

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, 1 Eylül’de başlattığı ‘Referans Programı’ kapsamında kullanıcılarına yüzde 10 iade komisyonu kazanma fırsatı sunuyor. Bitexen kullanıcıları, kendi referansları ile Bitexen’e kazandırdıkları her bir kullanıcının ödediği işlem ücretinden %10 komisyon kazanırken hem kendileri hem de referans ile gelen yeni Bitexenliler, ödedikleri işlem komisyonlarından da %5 iade alıyor. Ayrıca Bitexen, hem referans veren hem de referans ile gelen kullanıcılara 5’er BTXN de ‘hoş geldin’ hediyesi veriyor.

Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle FinTech ekosistemini büyütmeyi hedefleyen dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, 01.09.2022 tarihlerinde başlayan ‘Referans Programı’nı hayata geçirdi.

Kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği kampanyada üye kazandıran kullanıcılara 5’er BTXN ve referansı ile gelen yeni Bitexenlinin ödediği tüm işlem komisyonlarından yüzde 10 hediye edilirken, ayrıca kendi ödediği işlem komisyonlarından da %5 iade alıyor.  Referansla gelen yeni üyeler ise gerçekleştirdiği işlemlerden yüzde 5 komisyon iadesi ile 5 BTXN de hediye kazanıyorlar. Bu kampanya daha önce referans ile Bitexenli yapılan tüm üyelerin yapacakları işlem komisyonlarını de kapsıyor. Böylece Bitexenliler kendi referans dünyalarını yaratabiliyor.

Uygulama üzerinden kendi referans kodu ile üye kazandıran her Bitexenli;

  • Referansıyla üye olan her kullanıcı için 5 BTXN,
  • Referansıyla üye olmuş ve olacak her kullanıcının ödeyeceği işlem komisyonlardan %10 hediye,
  • Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi

ödüllerini kazanırken, referans kodu ile üye olan her yeni Bitexenli ise:

  • 5 BTXN ile
  • Kendi işlemlerinden %5 komisyon iadesi

kazanacak.

BITEXENLİ KAZANIYOR

Yeni kampanyaları hakkında açıklamalarda bulunan Bitexen Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, 

“Türkiye’nin lider fintech markalarından biri olarak kullanıcılarımıza sunduğumuz yeniliklere bir yenisini eklemekten mutluyuz. Bu referans programıyla da hem var olan hem de yeni kullanıcılarımızın Bitexenli olmanın avantajlarından faydalanmasını hedefledik. Karşılaştığımız yoğun ilgi de kullanıcılarımızın beklentilerine ne kadar doğru karşılık verdiğimizin bir göstergesi oldu. Programa katılım gösteren tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. 200’den fazla kripto varlık listelediğimiz Dijital Varlık Alım Satım Platformumuz ile Bitexen olarak hem sektöre hem de kullanıcılarımıza fayda ve değer yaratacak çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz.”