Sosyal Medya

Kripto Para

Bitget Mart 2024 için Rezerv Kanıtı (POR) Verilerini Açıkladı

Kripto varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget her ay düzenli olarak yaptığı Rezerv Kanıtı (PoR) raporunu paylaştı. Rapor, BTC, ETH ve USDT varlıklarının yüzde 20'nin üzerinde artmasıyla birlikte yüzde 173'lük olağanüstü bir toplam rezerv oranını gözler önüne serdi.

Bitget Mart 2024 için Rezerv Kanıtı (POR) Verilerini Açıkladı: BTC ve ETH Varlıklarında %20 Artış

 

Kripto varlık platformu ve Web3 şirketi Bitget her ay düzenli olarak yaptığı Rezerv Kanıtı (PoR) raporunu paylaştı. Rapor, BTC, ETH ve USDT varlıklarının yüzde 20’nin üzerinde artmasıyla birlikte yüzde 173’lük olağanüstü bir toplam rezerv oranını gözler önüne serdi. Bitget, düzenli olarak yaptığı PoR açıklamaları ile kullanıcı fonları için yüzde 100 destek sağlama taahhüdünü sürdürmeye devam ediyor.

 

Etkileyici rezerv rakamları, Bitget’in kullanıcı varlıklarını korumaya ve yüksek düzeyde şeffaflığı sürdürmeye olan bağlılığının altını çizdi. Coinmarketcap’e göre 22 Mart itibarıyla Bitget’in toplam rezervlerinin BTC, ETH, USDT ve USDC gibi önde gelen kripto para birimlerinden oluşmak üzere 2,5 milyar doları aştığını bildirdi.

 

Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, şirketin şeffaflığına vurgu yaparak yayınlanan Rezerv Kanıtı raporu hakkında şöyle konuştu:

“Bitget, kullanıcıları için en üst düzeyde güvenlik ve şeffaflık sunmaya kararlı ve platforma sarsılmaz bir güven oluşturmak için finansal istikrarı ve teknik esnekliği vurguluyor. Önde gelen borsalar arasında en güçlü rezerv oranını korumaktan büyük gurur duyuyoruz. Bitget’in güvenilir bir kripto para borsası olarak konumunu sağlamlaştırmaya devam ediyoruz. Finansal istikrara olan bu kararlı bağlılık, Bitget kullanıcılarının platformun güvenilirliğine olan inancını daha da pekiştiriyor.”

Bitget olarak şeffaflığa olan bağlılığımız, kullanıcılarımızı koruma noktasındaki en üst düzeye çıkarmaya odaklanmasıyla da uyumlu.”

 

Bitget sağlam rezervlerine ek olarak, kullanıcılara öngörülemeyen tehditlere karşı ekstra bir koruma katmanı olarak bir Koruma Fonu oluşturdu ve aylık değerlemeler yayınlıyor.

 

https://www.bitget.com/blog/articles/bitget-proof-of-reserves-por-march-2024