Sosyal Medya

Kripto Para

Bitget, Social Trading’le İşlem Yapma Şeklini Değiştirmeyi Amaçlıyor

Tek Tıkla Copy Trade ve daha fazlası ile öncülük ediyor...Lider global kripto borsası - Dünyanın önde gelen sosyal işlem ve copy trade platformu Bitget, ürün inovasyonunu her zaman odak noktasının merkezine yerleştirdi. 

Bitget, Social Trading’le İşlem Yapma Şeklini Değiştirmeyi Amaçlıyor

Tek Tıkla Copy Trade ve daha fazlası ile öncülük ediyor…

Lider global kripto borsası – Dünyanın önde gelen sosyal işlem ve copy trade platformu Bitget, ürün inovasyonunu her zaman odak noktasının merkezine yerleştirdi.

Sosyal medya ve mesajlaşma platformları, ister profesyonel ister kişisel olsun, insanların hayatlarının ayrılmaz bir parçası haline geldiğinden, kripto yatırımlarının dahil edilmemesi için hiçbir neden yoktur. Sosyal ticaret, insanların diğer traderlarla etkileşime girmesine, gözlem yapmasına ve ayrıca daha deneyimli meslektaşların stratejilerini takip etmesine veya yürütmesine olanak tanır. Sosyal ticaret aynı zamanda daha deneyimli birinden biraz yardım alarak kişinin kendi işlem potansiyelini en üst düzeye çıkarır. Bununla birlikte, bir platform, ürün yeniliği tasarım ve geliştirmenin yol gösterici ilkesi haline gelene ve sosyal bağlantının dönüştürücü gücünü kanıtlayacak çok sayıda kullanıcıya sahip olana kadar, sosyal ticareti bütünüyle gerçekleştiremez.

2018 yılında kurulan dünyanın lider sosyal ticaret ve copy trade platformu Bitget, dünya çapında 50 ülkede 2 milyondan fazla kullanıcıya hizmet vermektedir. Bitget’in günlük ortalama işlem hacmi 7 milyar dolara ulaştı ve sonuç olarak platform dünya çapında beşinci sırada yer aldı. Şu anda Bitget, dünyanın en büyük sosyal ticaret ve copy trade platformlarından biri haline geldi. CoinMarketCap tarafından lider kripto türevleri platformu olarak listelenen Bitget, 3 milyar doların üzerinde bir değere sahiptir.

Ürün yeniliği, Bitget’te yol gösterici bir ilkedir ve en anlamlı şekilde amiral gemisi ürünü Tek Tıkla Copy Trade ile kanıtlanmıştır. Mayıs 2020’deki lansmanından bu yana, Tek Tıkla Copy Trade, seçkin traderlar ve hayranlarına ek olarak dünyanın her köşesinden traderlar arasındaki boşluğu doldurarak kripto piyasasındaki işlem kalıplarının kalıbını kırdı. Böylece, Bitget’in merkezine, takipçilerin ve traderların sınırsız bir şekilde etkileşime girebilecekleri ve finansal özgürlüğe giden kendi bağlantılı yollarını çizebilecekleri bir sosyal ticaret modeli yerleştirildi. Bitget Tek Tıkla Copy Trade bugüne kadar yaklaşık bir milyon takipçisi olan 27.000’den fazla profesyonel traderı bir araya getirdi. Ayrıca, platformdaki copy traderlar toplamda 1 milyar doların üzerinde gelir elde ederken, takipçiler toplu olarak 1.56 milyar doların üzerinde gelir elde etti.

Sosyal ticaret kavramına sıkı sıkıya bağlı kalan Bitget, 2022’de açık bir strateji platformu olma yolunda çalışacak. İlk adım, menzile bağlı bir piyasada getirileri en üst düzeye çıkarmak için tasarlanmış bir tür nicel işlem stratejisi olan grid işlemleri başlatmak. Bir kullanıcı, otomatik işlem botu için bir fiyat aralığı belirler, sadece kaç tane grid istediğini ayarlar ve fiyat kullanıcının belirlediği aralıkta kaldığı sürece ve kuruluma bağlı olarak, bot fiyat yükseldiğinde bir kısmı satar veya kademeli olarak düştüğünde bir kısmı satın alır.

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, sosyal ticaretin en son gelişmesi hakkında yorum yaparak,

“Sosyal medyadan sosyal mesajlaşmaya ve sosyal ticarete kadar, kripto sonunda sosyal. Bu model, ticaret yaparken başkalarının şirketinde paylaşmak, kutlamak ve hatta taziye yapmak anlamına gelse de, doğuştan gelen bağlantı ihtiyacımızdan yararlanıyor. Bitget’te, amiral gemimiz olan Tek Tıkla Copy Trade, sosyal ticarette öncü olmaktan başka bir şey değildir. Ayrıca, copy trade ve grid işlemler, kullanıcıların, KOL’lerin ve profesyonel traderların özgürce bilgi alışverişinde bulunmalarını, çoklu işlem modellerini benimsemelerini, stratejileri kendi çıkarları için optimize etmelerini ve uzun vadede Bitget ekosisteminin temelini daha da güçlendirerek sosyal ticaretin tam potansiyeline giden bir yolu aydınlatır.”

“İleriye baktığımızda, Bitget’in açık strateji platformu, zamanı gelince sosyal ticaret modeline uyan daha fazla ürün piyasaya sürecek. Bitget’te sosyal ticaretin eğlenceli ve dönüştürücü potansiyelini deneyimleyen kullanıcılarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz.” diye ekledi