Sosyal Medya

Kripto Para

Bitget, yeniden markalaşma girişimini duyurdu

Kripto türevleri ve Copy Trade platformu Bitget, akıllı kripto ticaretindeki konumunu güçlendirmek için yeniden markalaşma girişimini duyurdu. Bitget’in yeniden markalaşma kampanyası, “daha akıllı ticaret” prensibine odaklanarak güvenli, kullanıcı dostu ve verimli bir finansal gelecek için sezgisel araçlarla bireyleri güçlendirmeyi amaçlıyor.

Bitget, yeniden markalaşma girişimini duyurdu

 

Kripto türevleri ve Copy Trade platformu Bitget, akıllı kripto ticaretindeki konumunu güçlendirmek için yeniden markalaşma girişimini duyurdu. Bitget’in yeniden markalaşma kampanyası, “daha akıllı ticaret” prensibine odaklanarak güvenli, kullanıcı dostu ve verimli bir finansal gelecek için sezgisel araçlarla bireyleri güçlendirmeyi amaçlıyor.

 

Kullanıcılarına sorunsuz ve güvenli bir kripto işlem deneyimi sunmak için hizmetlerini geliştirmeyi sürdüren Bitget, yenilikçi ticaret ürünlerindeki gücünü artırmak adına çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Bitget, yeniden markalaşma girişimini duyurarak endüstride değişim yaratmayı ve farklı türdeki kullanıcılar için kazan-kazan durumu oluşturmayı amaçlıyor. Bu vizyon, ayrıca Bitget’in Copy Trade özelliğiyle (kullanıcıların, profesyonellerin işlemlerini kopyalayabilmesi) ve yakın gelecekte tanıtılacak yapay zeka destekli araçlarla da somutlaşacak.

 

 

“Daha akıllı bir dijital gelecek şekillendirmeye olan bağlılığımızı teyit ediyoruz”

 

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, yeniden markalaşma inisiyatifi hakkında şöyle konuştu: “Bitget’in beş yıllık yolculuğu, teknolojik dönüşüm vizyonumuzun kanıtı oldu ve 2018’den bu yana platformun elde ettiği ilerlemeden gurur duyuyoruz. Bugün yeni marka kimliğimizi, vizyonumuzu ve görsel dünyamızı paylaşırken, daha akıllı bir dijital gelecek şekillendirmeye olan bağlılığımızı teyit ediyoruz. Bitget, güvenli, daha akıllı ve verimli bir ticaret ortamı yaratmak için endüstri liderleriyle iş birliği yapmaya kararlı.”

Chen, sözlerine şöyle devam etti: “’Trade Smarter’ yani ‘Daha akıllı ticaret’ Bitget’in yeni marka sloganı olacak. Daha iyi bir kripto ticaret platformunun, toplumu ve kullanıcıları daha akıllı ticaret yapmaları için güçlendirmeyi amaçladığına inanıyoruz. Bu nedenle marka sloganımızı da güncelledik. Bitget, bireyleri kripto paralara sıcak bakmaya ve potansiyellerini parlak bir gelecek için açığa çıkarmaya teşvik ediyor. Geçtiğimiz beş yıl boyunca, ticaretteki karmaşık zorlukları ele almak için kullanıcıların ihtiyaçlarını önceliklendiren Bitget, kripto endüstrisinde standartları belirleyen kullanıcı dostu ticaret ürünleriyle öncü rol oynamaya devam ediyor. Daha akıllı bir geleceği şekillendirmeye olan kararlılığıyla Bitget, teknolojinin gücünü kullanarak kullanıcılarını güçlendiriyor ve endüstride olumlu değişime öncülük ediyor.”

Yeniden markalaşma yolculuğunda görsel kimlik de güncelleniyor

Bitget, ticaret sürecini basit ve verimli hale getirmek için görsel kimliğini de güncelliyor. Markanın yeni görsel tasarımı “çıkarma” yaklaşımına dayanacak ve ilk değişiklik Bitget’in ikonik ok işareti logosundaki “uçlar”ın çıkması olacak. Basitleştirilmiş logo, kullanıcıların yatırım hedefleriyle uyumlu kendi ticaret vektörlerini bulmalarına yardımcı olan bir yönlendirme hissini vurguluyor. Bitget, mobil ve masaüstü sürümlerinin görsel olarak yenilenme sürecini altı ay içinde tamamlayacak. Bitget, aynı zamanda Lionel Messi gibi ünlü isimlerle olan iş birlikleri ve küresel eğitim girişimleriyle kullanıcıların kripto paralar hakkındaki farkındalığını artırmaya devam edecek.

Bitget, Bitget Wallet ile entegre olduktan sonra 20 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Halihazırda 110 binden fazla kullanıcı, platforma ticaret stratejilerini paylaşarak katkıda bulunuyor ve bunları takip eden ve deneyimlerden faydalanan yaklaşık 540 bin kişi bulunuyor. Bitget’te Copy Trade özelliğinin başlaması, 2023 ilk yarısında elde ettiği sonuçlar üzerinde önemli bir etkiye sahip oldu. Bu doğrultuda Bitget, 29 bin 700 yeni elit trader’ı ve 169 bin 800 yeni takipçiyi çekerek toplamda 74 milyon doların üzerinde kar elde etti.

BGB coininden 2023’te yüksek performans

Bitget, 60’dan fazla ülkede ve bölgede 1.300 çalışanla faaliyet gösteriyor. TokenInsight 2023 Q2 Borsa Raporu’na göre üç aylık birikmiş işlem hacmi açısından CEX’lerde dördüncü sırada yer alan Bitget, ilk beş CEX arasında pazar payında yüzde 1,81 ile ikinci en yüksek artışı göstererek yüzde 8,7’ye ulaştı. BGB coini ise 2023 yılında en iyi performans gösteren CEX coini olarak BTC’yi yıl içinde geride bıraktı.