Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Blink Akıllı Saat, Google ve Pebble’a Yeni Rakip

Blink Marvel OS dairesel arayüz tasarımına dayanan basit ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunmak için tasarlanmış bir 'ilk saat platformu'

Blink akıllı saat pazarında teknoloji devi Google ve Pebble’a yeni rakip oluyor.

Hindistan menşeili donanım firması Witworks tamamen özelleştirilmiş işletim sistemine sahip Blink Akıllı Saat markası ile akıllı saat pazarını domine eden Google ve Pebble gibi markalara ciddi rakip oluyor.

Blink

 

Unisex olarak sade ve bir o kadarda şık tasarlanan Blink 43mm 316L paslanmaz çelik gövdeye sahip. 1.39-inch 400×400 pixel AMOLED ekrana dikkat çekici. Dokunmatik ekranı Gorilla Glass 3 ve entegre hoparlör yer alıyor.

Blink’in içinde ise 1.2 Ghz dual-core işlemci yer alıyor. 1GB RAM ve 300 mAh’lik bir batarya var. Tek şarjla iki günden fazla kullanım söz konusu.

blink-smart-watch

The Blink Witworks tarafından tasarlanmış Android tabanlı Marvin OS kullanıyor. Şirket bu işletim sistemini dairesel arayüz tasarımına dayanan basit ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunmak için tasarlanmış bir ‘ilk saat platform’ olarak tanımlıyor.

Marvin tek bir ekranda tüm olaylar, hatırlatmalar ve alarmları gösteren bir Zaman Çizelgesi sunar; aynı zamanda bildirimleri üzerinde hareket sağlar.

blink-screens

Uber gibi 3. parti dediğimiz yazılım yüklemelerini destekliyor. Witwork yakın zamanda yerel restoran ve kafelerin gösterileceği bir uygulamada inşa edileceğini belirtiyor.

Blink Fitness Tracker – Aktivite İzleyici

Blink ayrıca9 eksenli hareket sensörü ile etkinliklerinizin son derece doğru ölçülmesini sağlıyor. 8GB dahili hafızası ile egzersizleriniz esnasında müzik dinlemeniz için size yeterli alanı sunuyor.

Witwork kendileri için Blink’in etkinlik izleyici ürünlerin ekosistemindeki yolculuklarının ilk adımı olduğunu belirtiyor.

Witworks başlangıçta Amozon üzerinden 195 dolara satışa sunacak. Witworks’ün kendi Blink sitesinden ise ön sipariş verebilirsiniz.

Blink Ön Sipariş

Blink Ön Sipariş