Sosyal Medya

Genel

Markete Gitmeden Önce Google Maps’e Bakın!

Google Maps'e gelen yeni özellik sayesinde cafe, market ve restaurantların ne kadar kalabalık olduğunu görebileceksiniz.

 

Google Maps’e gelen yeni özellik sayesinde cafe, market ve restaurantların ne kadar kalabalık olduğunu görebileceksiniz.

Google Maps’e yapılan güncelleme ile kullanıcılara sunulan yeni özellik, gidilecek yerin yoğunluğu hakkında bilgiler paylaşırken, eğer yeterli veri mevcutsa, mekanın popülerliği hakkında bir rapor sunabilecek.

Google tarafında yapılan açıklamada: Bu bilgileri sunabilecek verilerin toplanmasının zor olduğu, zaman alan bu süreç yüzünden bu özelliğin kullanıcılarla sunulması bu kadar beklendiği belirtildi. Uygulama üzerinde sunulan rapor sistemi geliştirilerek, insanların ziyaret ettiği  mekanlarda ne kadar zaman geçirdiklerinin hesaplaması sağlandı. Yeni sunulan bu özellik sayesinde kahve içmek için sıra beklemek zorunda kalmayacak, rahatlıkla oturacak masa bulabileceksiniz.

google maps

Google, alışveriş merkezlerinde bulunan çoklu mağaza sistemi içinde önlem almış durumda. AVM’lerde faaliyet gösteren firmalar için yoğunluk süreleri ayrı ayrı gösteriliyor.

google maps