Sosyal Medya

Donanım

Bluepath T2000 Robotu, Endüstriyel Ölçeklenebilirlik ve Rekabetçilikte Yeni Bir Dönem Başlatıyor

Endüstriyel otomasyon ve malzeme taşımacılığının öncü ismi Bluepath Robotics, T2000 robotu ile tesislerin otomasyon seviyelerini yükseltmek ve rekabette öne geçmek isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor.

Bluepath T2000 Robotu, Endüstriyel Ölçeklenebilirlik ve Rekabetçilikte Yeni Bir Dönem Başlatıyor

 

Endüstriyel otomasyon ve malzeme taşımacılığının öncü ismi Bluepath Robotics, T2000 robotu ile tesislerin otomasyon seviyelerini yükseltmek ve rekabette öne geçmek isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor. Yüksek performanslı robot, doğal navigasyon, çevresini algılama yeteneği, yüksek güvenlik seviyeleri ve otomatik dolly alma ve bırakma gibi özelliklerle kullanılıyor. Verimlilik, esneklik, bağlanabilirlik ve güvenlik gibi birçok avantajı beraberinde getiren T2000, endüstriyel üretim ve depolama tesislerindeki malzeme taşıma süreçlerini optimize ediyor.

           

Yüksek teknoloji endüstriyel otomasyon robotları geliştiren Bluepath Robotics, gelişmiş ürünleriyle öne çıkmaya devam ediyor. T2000 ile endüstriyel tesislerin en büyük zorluklarından biri olan malzeme taşıma işlemlerini mükemmel bir şekilde otomatize ediyor. Robotun 360 derece algılama yeteneği sayesinde çevresini algılayarak çarpışmaları önlerken, otomatik dolly alma ve bırakma özelliği sayesinde işçilik gereksinimini azaltıyor. Lion bataryası, sadece 1 saatlik bir şarj ile enerjiyi verimli bir şekilde kullanarak yüklü bir şekilde 8 saatlik çalışma süresi sunuyor ve fırsat şarj özelliği sayesinde 7/24 aralıksız hizmet verebilme kapasitesiyle çalışabiliyor.  Böylelikle, tesislerin sürekli olarak yüksek verimlilik sağlamasını mümkün kılıyor ve operasyonel maliyetleri düşürüyor.

Verimlilik ve Rekabet Avantajı

T2000, Bluepath’in öne çıkan özelliklerinden biri olan ölçeklenebilirlik yeteneği ile fark yaratıyor. T2000 ayrıca büyük endüstriyel tesisler için aynı harita üzerinde koordineli çalışabilen 63 robot gibi yüksek sayıda robotu etkili bir şekilde kullanabilme kabiliyeti ile öne çıkıyor. PLC ile iletişim yeteneği ve ERP sistemleriyle kolay entegrasyonu, bu robotun endüstriyel süreçlere sorunsuz bir şekilde uyum sağlamasını ve tek noktadan yönetilebilmesini mümkün hale getiriyor.  Bu sayede tesisler, otomasyon seviyelerini yükselterek rekabette öne geçiyor ve geleceğin teknolojik değişimlerine hızla adapte olabiliyor.

Güvenli Endüstriyel Otomasyon

Patentli PL-d dereceli anahtarlama alanlarının yanı sıra, çift kanallı E-Stop kesme bağlantısı gibi güvenlik arabirimleri ile donatılan Bluepath T2000, bu özellikleri ile operatörlerin ve çalışanların güvenliğini en üst düzeyde korurken, tesis içinde robotların sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Ayrıca, Intel kamerası, Sick Lidar sensörü ve IMU ile donatılmış olan T2000, çevresini sürekli olarak izlerken çevresel değişiklikleri anında algılayarak potansiyel tehlikeleri önlüyor. Bu sayede, iş alanlarında hem verimliliği artırıyor hem de güvenlik standartlarını karşılayarak çalışanlarının sağlığını ve güvenliğini koruyor.

İş süreçlerinde verimliliğin ve güvenliğin önemine dikkat çeken Bluepath CCO’su Fehim Düzgün, “Günümüzün hızla değişen dünyasında, teknoloji ve inovasyonun sınırları sürekli genişliyor. Bu dinamik ortamda, Bluepath T2000, endüstriyel otomasyon alanında üstün performans sunuyor. Son teknolojik gelişmeler ve yüksek güvenlik standartları ile donatılmış bu robot, iş süreçlerini kolaylaştırmak ve operasyonel verimliliği artırmak için tasarlandı. İş dünyasının artan verimlilik, güvenlik ve esneklik ihtiyaçlarına cevap verirken, geleceğin zorluklarına uyum sağlama kapasitesiyle de dikkat çekiyor. Bluepath T2000, yenilikçi özellikleri ile endüstriyel otomasyonun sadece bugünün değil, yarının da gerekliliklerine yönelik çözümler sunuyor. Bu robot, iş dünyasını rekabetin ön saflarına taşıyacak bir dönüşümün öncüsü olarak ortaya çıkıyor” açıklamasında bulundu.