Sosyal Medya

Otomobil

BMW Abonelik Sistemi Ayda 2,000 Dolardan Başlayacak, Kullan Değiştir

BMW Abonelik Sistemi Ayda 2,000 Dolardan Başlayacak, Kullan Değiştir. BMW Amerika Pilot Bir Uygulama Başlattı, Ayda Sadece 2,000 Dolar ödeyerek en yeni modelleri kullanabilirsiniz.

BMW Araç Abonelik Pilot Programını Başlattı, Lüks Otomobillerde Kullan Değiştir.

BMW Abonelik Sistemi Ayda 2,000 Dolardan Başlayacak, Lüks Arabanızı istediğinizde değiştirebilirsiniz.

BMW Amerika’nın araç abonelik sistemine geçeceği söylentileri doğru çıktı. Alman otomobil üreticisi NashVille’de başlattığı pilot program bunun resmi kanıtı oldu. Yeni pilot program sayesinde cebinizden bakım ücretleri çıkmaya başlamadan otomobilinizi değiştirebileceğiniz esnek alternatifler sunuluyor. Porsche’nin kine benzer şekilde oldukça pahalı ancak üst model araçları da seçebileceğiniz anlamına geliyor.

En ucuz abonelik ücreti aylık 2,000 dolardan başlıyor. M2 serisinden, 4 Serisine, 5 Serisine (içerisinde 530e plug-in hibrid modeli de dahil) ve hatta X5 (içinde PHEV modeli de var) modelleri arasında seçimler yapabilirsiniz.

BMW Abonelik Sistemi Ayda 2,000 Dolardan Başlayacak, Kullan Değiştir

Performans odaklı M Modelleri için aylık 3,700 Dolar gibi bir abonelik bedeli söz konusu oldu. M4, M5, M6, X5M ve X6M dönüşümleri mümkün.

Bu bir pilot uygulama ve sonuçları ileride nasıl bir araç satış sistemi olacağına dair bize yeni fikirler verebilir.

Son 10 yılda yazılım sektöründeki değişiklik gibi, yıllık abonelik sistemi özellikle lüks otomobil araç kullanmak isteyenler için bakım fiyatları konusunda endişelenmeden istediğiniz zaman yeni araçları kullanabileceğiniz yeni bir alternatif oluşturabilir.

 

Volvo benzer şekilde abonelik sistemi, yenileme sistemi  yapmıştı. Otomobillerin geleceğinde elektrikli araçların olması kadar, yeni bir otomobil abonelik sistemi de neden kabul görmesin.

BMW