Sosyal Medya

Otomobil

BMW-BMWi Sahipleri Garantilerini Yüzde 40 İndirimle 3 Yıla Uzatabilir!

Garanti+3 paketi !Borusan Otomotiv’in Türkiye temsilcisi olduğu BMW, satış sonrası hizmetleri arasında yer alan Garanti+ paketlerinde 25.04.2022-06.06.2022 tarihlerinde geçerli bir kampanya düzenledi.

BMW-BMWi Sahiplerine Otomobillerinin Garantisini

Yüzde 40 İndirimle 3 Yıl Uzatma Fırsatı, Garanti+3 paketi !

Borusan Otomotiv’in Türkiye temsilcisi olduğu BMW, satış sonrası hizmetleri arasında yer alan Garanti+ paketlerinde 25.04.2022-06.06.2022 tarihlerinde geçerli bir kampanya düzenledi. Garanti+3 paketi ile BMW-BMWi sahipleri garanti sürelerini, tüm modellerde geçerli yüzde 40 indirimle üç yıl daha uzatabilecek.

Yasal süresi dolduktan sonra da BMW-BMWi otomobillerinin garantisini devam ettirme imkanı veren Garanti+ hizmeti şimdi ilave 3 yıl daha uzatma fırsatı sunuyor. Tüm Borusan Otomotiv BMW-BMWi Yetkili Servisleri’nde geçerli Garanti+3 paketine sınırlı bir süre için yüzde 40 indirimle sahip olunabilecek.

Garanti Kapsamında Kilometre Üst Sınırı 200 Bine Yükseltildi

Garanti+3 paketi kapsamında gerçekleştirilen kampanyada otomobil sahipleri 36 ay ve 200 bin kilometreye kadar ekstra garanti koşullarından faydalanabiliyor. Öncesinde 120 bin km olan üst sınırın, 200 bin km’ye yükseltilmesiyle BMW-BMWi sahiplerinin otomobillerini daha uzun süre maksimum düzeyde koruması sağlanıyor.

Ücretsiz BMW-BMWi Mobil Servis ve Kurtarıcı Hizmetleri

Garanti+3 paketini satın alan müşterileri bekleyen bir diğer ayrıcalık ise BMW-BMWi Mobil Servis ve kurtarıcı hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilme imkânı. Söz konusu paketi satın alan sürücüler, 2022 yılı boyunca otomobillerinde yaşayacakları olası sıkıntılara karşın BMW-BMWi Mobil Servis ve kurtarıcı hizmetlerinden bedel ödemeden yararlanabilecek.

Garanti +3 kampanyasından faydalanmak isteyen BMW-BMWi sürücüleri, tüm Borusan Otomotiv BMW yetkili servislerinden ya da https://mybmw.bmw.com.tr/garanti-guvence-paketleri?pkg=3 adresinden online olarak bu işlemi gerçekleştirebiliyor.