Sosyal Medya

Otomobil

BMW’ye Kablosuz Android Auto Desteği Temmuz 2020’de Geliyor

BMW'ye Kablosuz Android Auto Desteği Temmuz 2020'de Geliyor. Başlangıçta Google ve Samsung destekli cihazlar ile uyumlu olarak gelebilir.

BMW nihayet Temmuz 2020’de Kablosuz Android Auto’yu destekleyecek

BMW‘nin modern çağın olmazsa olmazı akıllı telefon entegrasyonu Apple CarPlay ücretlerini düşürmesinden çok daha öte gidiyor. Alman otomobil üreticisi nihayet Kablosuz Android Auto desteğini modellerini otomobillerine getirmeye başlıyor.

Otomobil üreticisi nihayet Temmuz 2020’den itibaren otomobillerinde kullanacağı Android işletim sistemi – BMW Operating System 7.0 ve sonrasını kullanacağını açıkladı. Kablosuz olarak hizmet edecek sistem başlangıçta Google ve Samsung cihazları destekleyebilir.

BMW’ye eski modeller için bir kablolu Android Auto desteği henüz sunmuyor. Ancak BMW’nin medya ve navigasyon desteği için iPhone almak istemeyenler için ideal çözüm ve iyi haber olarak değerlendirilebilir.

Bence hem CarPlay’i hemde Android Auto desteğini aynı anda sunmak otomobil üreticileri arasında giderek artan bir eğilim haline geliyor. Müşteriler otomobillerde kusursuz bir telefon entegrasyonu istiyorlar, seçimleri nasıl bir akıllı telefon olursa olsun… Bence haklıyız da…

AutoBlog

BMW’ye Kablosuz Android Auto Desteği