Sosyal Medya

Otomobil

BOM Karting Takımı İzmir’den İki Podyum Başarısıyla Döndü

BOM Karting Takımı, 23-24 Eylül’de İzmir Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen Türkiye Karting Şampiyonası 5'inci ayak yarışlarını iki podyum başarısıyla tamamladı.

BOM Karting Takımı İzmir’den İki Podyum Başarısıyla Döndü

 

BOM Karting Takımı, 23-24 Eylül’de İzmir Yarış Pisti’nde gerçekleştirilen Türkiye Karting Şampiyonası 5’inci ayak yarışlarını iki podyum başarısıyla tamamladı.

 

Türkiye Karting Şampiyonası’nda Master ve Mini kategorilerinde rekabet eden BOM Karting takımı başarılı grafiğini sürdürmeye devam ediyor.

Mini kategoride yarışan ve her yeni yarışta sürelerini geliştiren iki pilot Efe Ayhan ve Demir Uyan hem kendilerine hem de BOM Karting Takımı’na çok değerli puanlar kazandırmaya devam ediyor. Efe, Türkiye Karting Şampiyonası 5’inci ayak yarışını 6’ncı, Demir ise hafta sonunu 8’inci olarak tamamladı.

Master kategoride şampiyonluk için mücadele eden Can Özdoğan ve Muratcan Eğilmez, hafta sonunu duble podyum başarısı elde ederek kapattı. Can Özdoğan 2’nci, Muratcan Eğilmez ise 3‘üncü olarak tamamladığı şampiyonanın 5‘inci ayağında takımlar sıralaması için de önemli puanlar elde ettiler.

Türkiye Karting Şampiyonası 6’ncı ayak yarışları 14 – 15 Ekim tarihlerinde İzmit Körfez Pisti’nde gerçekleştirilecek.

 

BOM Karting takımının sponsorları Borusan Otomotiv, Shell, Borusan Lojistik, Borçelik, Gedik Piliç, Borusan Oto, Supsan, Porland ve Glasurit’tir.

 

 

Borusan Otomotiv Motorsport (BOM)

www.borusanotomotivmotorsport.com