Sosyal Medya

Fintech

Boost The Future, Dördüncü Dönem Mezunlarını Verdi

Endeavor Türkiye ve Akbank işbirliği ile gerçekleştirilen girişim hızlandırma programı Boost The Future, dördüncü dönem mezunlarını verdi.

Geleceği Yaratan Girişimcileri Buluşturan Hızlandırma Programı

Boost The Future, Dördüncü Dönem Mezunlarını Verdi…

Endeavor Türkiye ve Akbank işbirliği ile gerçekleştirilen girişim hızlandırma programı Boost The Future, dördüncü dönem mezunlarını verdi. Program, 23 Şubat Çarşamba günü herkese açık ve çevrim içi olarak gerçekleşen Demo Day’de girişimlerin yatırımcı sunumları yapmasıyla tamamlandı. Üç yıl boyunca StartUpCampus adıyla devam eden program bu yıl, gelişmiş içeriği ve mentor ağıyla yenilenerek Boost The Future adını almıştı.

Aralık 2021’de başlayan Boost The Future’a Anda Burada, Co-one, ConectoHub, F-Ray, Hesap Co, Kidolog, Omnicourse, Oppzone, Pivony, VenueX, Wisho ve Yancep 12 girişim katıldı. Endeavor’ın geniş ve deneyimli mentor ağından destek alan ve yatırımcılarla tanışma fırsatı yakalayan girişimciler, süreç boyunca Akbank LAB ile de yakından çalıştılar. Girişimciler ayrıca Endeavor’ın Girişimci Seçim ve Destek ekibi tarafından takip edilerek, önümüzdeki dönemlerde gerçekleşecek Endeavor Yerel Seçim Panelleri’ne katılım önceliğine sahip olacaklar.

Demo Day açılışında konuşan Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, programı başarıyla tamamlayan 12 girişimciyi kutlayarak,

“Akbank’la birlikte yürüttüğümüz programımız seneler içinde hem içerik olarak çok gelişti hem de etkisi oldukça büyüdü. Artık program mezunlarımızın oluşturduğu çok değerli bir girişimci grubu var. Programla teknoloji girişimcilerine sadece destek olmakla kalmıyor, aynı zamanda Endeavor ile global bir ağa erişme, Akbank ile Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biriyle yakından çalışma fırsatı sunuyoruz. Bu anlamda Akbank’a girişimcilere ve Türk girişimcilik ekosistemine verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Girişimcilere güvenimiz tam; bu programdan aldıklarını en iyi şekilde uygulamaya alacaklarına eminim” dedi.

Mehmet Tugal akbank

Akbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Tugal ise yaptığı konuşmada Türkiye’deki girişimcilik çalışmalarını destekleyen Akbank’ın, girişimcilik ekosistemine değer katma amacıyla finansman desteğinden eğitim programları ve mentorluğa kadar birçok çözüm sunduğunu belirterek,

“Girişimciler için 2018’den beri Endeavor ile birlikte StartUpCampus Programı’nı yürütüyoruz. 3 senede toplam 40 girişimi mezun ettik, 80 saat atölye, 120 saat mentorluk ve 40 saat kurucu buluşması gerçekleştirdik. Daha önceki dönem mezunlarımız ile gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri gibi, bu dönemki Boost the Future girişimleri ile de potansiyel iş birlikleri kurmak için çalışmalarımız devam ediyor. Geleceğini inşa eden girişimcilere çıktıkları bu yolculukta en iyi şekilde destek olmaya devam etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Boost The Future Programı 2022 yılı sonunda yeni dönemiyle devam edecek. Detaylar için www.boostthefuture.org.tr sitesini ziyaret ediniz.

Boost The Future 2022 Programı Katılımcıları

Anda Burada: 2019 yılında kurulan Anda Burada, çocuk ve ebeveyn dikeyine odaklı; stres ve kaygıyı azaltmaya yardımcı uyku hikayeleri, farkındalık çalışmaları ve müziklerden oluşan bir mindfulness uygulamasıdırwww.andaburada.com

Co-one: Co-one, yapayzeka takımlarına doğru veri etiketini yüksek hızda sağlayan kitle kaynaklı ve yapayzeka tabanlı bir veri platformudur.

ConectoHub: ConectoHub, şirketlerin organizasyonel hedefleri ile günlük operasyonlarını entegre ederek strateji ve uygulamayı tek platformdan verimli şekilde yönetmeyi sağlayan iş ve hedef yönetim uygulamasıdır.

F-Ray: 2020’de kurulan F-Ray, halka açık veya halka kapalı tüm şirketlerin anında algoritmik finansal analizlerini ve risk derecelendirmelerini yaparak finansal tablo yorumlayıcılarına zaman ve verimlilik kazandıran makine öğrenmesi yazılımları geliştirir.

Hesap co: Markaların satış, stok yönetimi ve ön muhasebe, e-fatura gibi finans odaklı sorunlarını gidermek amacıyla kurulan Hesap.co, pazaryerleri, e-ticaret siteleri ve erp entegrasyonları ile markaların tüm satış kanallarını tek bir platform üzerinden yönetmelerini sağlar.

Kidolog: Ebeveynlere online uzman desteği sağlayan danışmanlık platformu olan Kidolog, ebeveyn adayları ve ebeveynlere gebelik öncesi,gebelik sırası ve sonrasında çocuk gelişimi ve ilgili alanlarda ihtiyaç duyabilecekleri uzman desteğini sağlamayı amaçlamaktadır.

Omnicourse: Bir eLearning girişimi olarak kurulan Omnicourse, uzmanların yayınladığı sesli eğitim içerikleri ile günlük yoğunluk sırasında kişisel gelişime daha kolay odaklanabilmeye imkan veren bir mobil eğitim platformudur.

OppZone: Markaların içerik ihtiyaçlarını karşılarken efor, zaman ve iş gücünden tasarruf etmelerini sağlayan Oppzone, geliştirdiği model ile markalara A’dan Z’ye dijital içerik üretimi ve yönetimi hizmeti sunan bir içerik pazarlama girişimidir.

Pivony: Pivony, yalnızca birkaç tıklama ile değişen müşteri ihtiyaçlarını analiz etmeyi ve bu veriden içgörüler oluşturulmasını sağlar.

VenueX: VenueX, perakendecilerin mağaza ürün, stok, adres ve iç mekan haritalarını mağaza yakınında çevrimiçi arama yapan tüketicilere sergilemelerini sağlar.

Wisho: Wisho, perakende mağazacılık deneyimini çevrimiçi ortama taşıyan bir yazılımdır. Wisho, marka müşterilerinin özellikle online alışveriş alanındaki deneyimlerini iyileştirmek amacındadır.

Yancep: Yancep, bireylerin herhangi bir finansal bilgiye veya analize ihtiyaç duymadan hedeflerine ve risk tercihlerine göre modellenmiş portföylere yatırım yapabildiği bir birikim ve yatırım uygulamasıdır.