Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Bosch, yeni fonksiyonel ErgoMaster El Blenderı’nı satışa sundu!

Bosch, işlevsel tasarımının yanı sıra rahat kullanımı ve fonksiyonelliğiyle öne çıkan yeni ErgoMaster El Blenderı ile lezzetli yemekler yapmayı daha pratik bir hale getiriyor. Mutfak işlerinde hızlı ve kolaylık sağlayan özelliklerinin yanı sıra rahat ve konforlu kullanımı ile mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

Bosch, yeni fonksiyonel ErgoMaster El Blenderı’nı satışa sundu!

 

Bosch’tan yeni pratik el blenderı Ergomaster…

 

Yaşam kalitesini artırmak için ilham verici çözümler üreten Bosch, işlevsel tasarımının yanı sıra rahat kullanımı ve fonksiyonelliğiyle öne çıkan yeni ErgoMaster El Blenderı ile lezzetli yemekler yapmayı daha pratik bir hale getiriyor. Mutfak işlerinde hızlı ve kolaylık sağlayan özelliklerinin yanı sıra rahat ve konforlu kullanımı ile mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

 

Tek elle kullanılabilen dinamik hız ayarıyla konforlu bir tutuş deneyimi yaşatan ErgoMaster El Blenderı, yemek yapma serüvenini daha pratik bir hale getiriyor. 5 yıl garantili 1000W’luk motoruyla kısa sürede en zorlu yiyeceklerde bile kusursuz bir doğrama, karıştırma ve çırpma performansı sağlamasının yanı sıra uzun süre çalıştırılmasına da olanak tanıyor.

 

 

Paslanmaz çelik 4 kanatlı Quattro blade sistemi sayesinde en sert malzemelerde bile kusursuz kesme işlevi sağlayan Ergo Master El Blenderı ile artık sebzeler, kuruyemişler, et ve peynir gibi besinler de hızlı ve kolay bir şekilde doğranabiliyor. Sıçrama önleyen başlığı sayesinde yemek yapma vakitleri daha konforlu bir hale geliyor. ErgoMaster’ın kolu dayanıklı seramik malzeme ile üretilmiştir. Bu sayede yıpranma olmadan güç aktarımının keyfini çıkarabilirsiniz.

 

Bulaşık makinesinde yıkanabilir haznesi sayesinde hızlı bir şekilde kullanıma hazır olan ErgoMaster El Blenderı kullanışlı, modern, güçlü ve konforlu yapısıyla mutfaklarda yerini alıyor.