Sosyal Medya

Kripto Para

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’den Yeni Yıl Mesajı

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, yeni yıl mesajında 2024’te hisse tarafında yeniliklere imza atacaklarını, kriptopara tarafında ise Bitcoin’in Halving dönemini karşılayacaklarını söyledi.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’den Yeni Yıl Mesajı

 

“2024’e hisse tarafındaki yatırımlar, Bitcoin ödül yarılanması ve spor heyecanı damgasını vuracak”

 

2023’te 10.kuruluş yılını kutlayan BtcTurk, yoluna artık yeni nesil self servis finansal şirketler grubu olarak devam ediyor. BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, yeni yıl mesajında 2024’te hisse tarafında yeniliklere imza atacaklarını, kriptopara tarafında ise Bitcoin’in Halving dönemini karşılayacaklarını söyledi. Türk sporunun en büyük paydaşlarından biri olduklarını hatırlatan Güneri, “Ayrıca Avrupa Futbol Şampiyonası ve Paris’te gerçekleşecek uluslararası oyunlar  nedeniyle 2024 spor odaklı bir yıl olacak” diye konuştu. Özgür Güneri, değerlendirmelerini bir video mesajla paylaştı. 

 

BtcTurk, heyecan dolu geçen 2023 yılında, pek çok yeniliğe ve yatırıma imza attı. 2024 için de önemli hedeflerle yola çıktıklarını aktaran BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, herkesin yeni yılını kutladı ve BtcTurk’e duyulan güven ve destek için teşekkür etti. 

 

10. yılında yeni nesil self servis finansal şirketler grubuna dönüştü

2023’ü değerlendiren Özgür Güneri, “Bitcoin ve kriptopara sektöründeki 10 yıllık deneyimimiz, yönetici kadromuzun 30 yıllık mesleki tecrübesi ve 800 kişiyi aşan birbirinden kıymetli çalışanlarımızla birlikte BtcTurk ana markası altında BtcTurk Kripto, BtcTurk Hisse, BtcTurk Teknoloji, BtcTurk Girişim, BtcTurk Cüzdan ve BtcTurk Destek şirketleriyle Türkiye’nin finans evrenine yeni seçenekler sunan bir markalar topluluğuna dönüştük. Yolumuza artık yeni nesil uçtan uca self servis bir finansal şirketler grubu olarak devam ediyoruz. Yeni süreçteki en önemli atılımlarımızdan biri ise, kullanıcılarımızın geleneksel sermaye piyasalarında hisse alım satımı yapabilme imkânına kavuşmasıdır. BtcTurk kullanıcıları ‘BtcTurk Hisse’ uygulamasıyla artık Borsa İstanbul’da işlem yapabiliyor. Burada, şirket yapılanmamızı da SPK kurallarına uygun şekilde yeniden yapılandırdık. Kripto hizmetlerini verdiğimiz BtcTurk Kripto, Eliptik Yazılım A.Ş. uygulaması olarak faaliyet gösterirken BtcTurk Hisse, Eliptik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. uygulaması olarak faaliyet gösteriyor.

 

Genişleyen faaliyet alanlarımızla ikinci 10 yılımıza girişimizi, sanat ve spor dünyasında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle geniş kitleleri kucaklayarak kutladık. ‘BtcTurk 10. Yıl Konserleri’ kapsamında İstanbul, Bodrum, Çeşme ve Altınoluk’ta 82 konser gerçekleştirdik. Bitcoin ve BtcTurk’ün 10 yıllık macerasını konu alan bir belgesel hazırladık. Birkaç yıldır sürdürdüğümüz futbol, voleybol ve emilli takım sponsorluklarımızı yenileyerek Türk sporunun milli düzeydeki en büyük paydaşı olmaya devam ettik. Özetle 2023 yılı tam anlamıyla ‘Hep Dahası Var’ diyerek güncellediğimiz yeni mottomuza uygun şekilde geçti” diye konuştu.

 

Depremde yardım kuruluşları için bağış odaklı kriptopara cüzdanları oluşturuldu

Geçen yılın başında meydana gelen ve Türkiye’nin karşılaştığı en büyük felaketlerden biri olan Kahramanmaraş depremini hatırlatan Özgür Güneri, BtcTurk olarak hem doğrudan bağış yaptıklarını hem de başta AFAD ve Kızılay olmak üzere çeşitli yardım kuruluşları için cüzdanlar oluşturarak, bu kuruluşların Bitcoin ve kriptopara ile bağış alabilmesine yönelik altyapıyı sağladıklarını belirtti.

 

“2024’de Bitcoin ödül yarılanması, futbol ve uluslararası oyunları konuşacağız”

BtcTurk CEO’su, 2024’te hem finans hem de spor ekosisteminde heyecan verici gelişmeleri olacağına dikkat çekti. Güneri, yeni yıl hedef ve beklentilerini şöyle ifade etti: ”Yeni yılda artık daha geniş misyona sahip bir şirketi olarak yolumuza devam ediyoruz. BtcTurk Hisse tarafında yatırımcıları cezbedecek yeni adımlarla hizmet yelpazemizi genişleteceğiz. Yurt dışı borsalarını da hizmetlerimize eklemeyi planlıyoruz.

 

Bitcoin ve kriptopara dünyası açısından 2024 önemli bir yıl. Bitcoin 15. yılına girerken, Nisan ayında 4 yıldır beklenen Halving yani ödül yarılanması dönemini karşılayacağız. En son 2020 yılında gerçekleşen Bitcoin Halving’i sonrasında, uzun bir süre Bitcoin’de yukarı yönlü hareketler görmüştük. 2012 ve 2016 yıllarında yaşanan Halving dönemlerinden sonra da benzer fiyat hareketleri gerçekleşmişti. Eğer döngüler eskisi gibi devam ederse 2024 yılının hareketli geçeceğini söyleyebiliriz.”

 

BtcTurk, dünyanın 1 numaralı voleybol takımının sponsoru 

Güneri’ye göre 2024’ün önemli bir başka başlığı da spor olacak. BtcTurk CEO’su şunları söyledi: “2020’den bu yana Milli Futbol Takımları Ana Sponsoruyuz. A Milli Futbol Takımımız bu yaz gerçekleştirilecek Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024’e katılacak. 2021’den bu yana da Milli Voleybol Takımları Ana Sponsoruyuz. Filenin Sultanları 2023’te hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonu oldu ve dünyanın 1 numaralı takımı olarak voleybol dünyasındaki yerini aldı. Bu yıl Paris’teki uluslararası oyunlarda da podyuma çıkmalarını bekliyoruz. Farklı branşlarda ülkemizi en üst düzeyde temsil edecek 21 bireysel sporcumuzun da yine destekçisi olacağız. 2024 yılında 6 milyona yakın kullanıcımızla beraber spor ve sanat başta olmak üzere yeni neslin yanında olmayı sürdüreceğiz.”

 

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri’nin video mesajı şu linkten izlenebilir: 

https://youtu.be/qjgeUTeaXcc