Sosyal Medya

Kripto Para

BtcTurk Kripto’da üç yeni kriptopara listelendi

BtcTurk Kripto’da, Lido DAO (LDO), SushiSwap (SUSHI) ve MAGIC (MAGIC) kriptopara birimleri listelendi. BtcTurk Kripto, böylece 88 kriptopara birimine ulaştı.

BtcTurk Kripto’da üç yeni kriptopara listelendi

 

BtcTurk Kripto’da, Lido DAO (LDO), SushiSwap (SUSHI) ve MAGIC (MAGIC) kriptopara birimleri listelendi. BtcTurk Kripto, böylece 88 kriptopara birimine ulaştı.

 

Jeton sahipleri oylamalarda söz hakkına sahip oluyor

Blokzinciri ağları için staking altyapısı sağlayan bir platform olan Lido DAO, Ethereum için likit staking çözümü sunmaktadır. Kullanıcıların stake ettikleri Ethereum’ların ödüllerini almalarına olanak sağlar ve Ethereum özelinde bir stake işlemi yapıldığında kullanıcılar stETH jetonu kazanır. Lido DAO ağı, birden fazla kullanıcının stake ettiği Ethereum’u tek bir havuzda toplar. Böylelikle, staking’in daha çok kullanıcı tarafından erişilebilir hale gelmesini amaçlar.

 

Lido DAO ağında her isteyen kullanıcı ETH’lerini stake edebilir. LDO jetonu sahibi kullanıcılar, Lido DAO ağının geliştirilmesine yönelik oylamalarda söz hakkına sahip olmaktadır. LDO jetonu, Lido DAO ağındaki işlem ücretlerinin ödenmesinde de kullanılmaktadır. LDO’nun toplam arzı 1.000.000.000 adet ile sınırlandırılmıştır. Minimum Yatırma Tutarı 2 LDO, Minimum Çekme Tutarı 4 LDO’dur.

İşlem ücretinin bir bölümü jeton sahiplerine aktarılıyor

SushiSwap, AMM (otomatikleştirilmiş piyasa yapıcısı) olarak faaliyet gösteren bir platformdur. SushiSwap, kullanıcıların farklı kripto varlıkları alım satım yapmasına olanak sağlar. SushiSwap, AMM piyasasını çeşitlendirmeyi amaçlar. SushiSwap, Ethereum blokzincirinde çalışır ve yerel jetonu SUSHI’dır. SushiSwap platformundaki %3 işlem ücretinin %0,25’i likidite sağlayıcılara aktarılmaktadır. Aktarılan ücretin %0,05’i SUSHI’ye dönüştürülür, SUSHI jetonuna sahip kullanıcılara dağıtılır. SUSHI’nın maksimum arzı 250,000,000 adet ile sınırlandırılmıştır. Minimum Yatırma Tutarı 1 SUSHI, Minimum Çekme Tutarı 2 SUSHI’dir.

 

NFT varlıkların alım satımında kullanılıyor

MAGIC, oyun topluluklarını birbirine bağlayan yardımcı program jetonu olarak çalışmaktadır. MAGIC, Treasure Metaverse platformunda hizmet vermektedir. Treasure Metaverse’ün pazar yeri Trove’da oyun içi NFT varlıkların alım satımında ve Treasure platformunun resmi para birimi olarak kullanılmaktadır. MAGIC, Ethereum ağı üzerinde çalışır ve yerel jetonu MAGIC’tir. MAGIC, Ethereum ağı üzerinde çalışan ERC-20 tabanlı bir jetondur. Minimum Yatırma Tutarı 1 MAGIC, Minimum Çekme Tutarı 5 MAGIC’tir.

 

Lido DAO, SushiSwap ve MAGIC nedir, nasıl çalışır, nasıl alınır sorularının yanıtlarına bu bağlantılardan ulaşılabilir:

 

BtcTurk Kripto’da listelenen 88 kriptopara birimi

Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk Kripto’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), The Sandbox’ı (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE), Bancor (BNT), Curve DAO (CRV), Quant (QNT), Golem (GLM) ve SKALE Network (SKL), Algorand (ALGO), PAX Gold, Ethereum Name Service (ENS) ve Immutable X (IMX), Render Token (RNDR), PlayDapp (PLA), Livepeer (LPT), Ethereum iExec RLC (RLC), Civic (CVC), Ethereum Classic (ETC), Holo (HOT), Aptos (APT), Flow (FLOW), Cartesi (CTSI), Chain (XCN), Mask Network (MASK), API3 (API3), Band Protocol (BAND), Flare (FLR), Threshold (T), Arbitrum (ARB), Ocean Protocol (OCEAN), SingularityNET (AGIX), Blur (BLUR), Injective (INJ), Aragon (ANT), Origin (OGN), Radicle (RAD), Arpa (ARPA), Lido DAO (LDO), SushiSwap (SUSHI) ve MAGIC (MAGIC).