Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Bticino Living Now With Netatmo ile evinizi akıllı bir eve dönüştürün!

Bticino Living Now With Netatmo ile evinizi akıllı bir eve dönüştürün! Aydınlatma ve Prizleri uzaktan kontrol ederek evinizi daha akıllı ve güvenli hale getirebileceğinizi biliyor musunuz?

Akıllı Eve Dönüşüm “Bticino” ile Sandığınızdan Kolay Olabilir?

Bticino Living Now With Netatmo ile evinizi akıllı bir eve dönüştürün! Aydınlatma ve Prizleri uzaktan kontrol ederek evinizi daha akıllı ve güvenli hale getirebileceğinizi biliyor musunuz?

 

Gelişmiş teknoloji ve şık tasarımları bir araya getiren Bticino, Living Now elektrik kontrol sistemi evleriniz için benzersiz işlevsellik ve güvenlik sağlıyor. Geleneksel sistemleri akıllı sistemlere dönüştürerek zarafet ve teknolojiyi bir araya getiren Living Now with Netatmo, evinizin tüm kontrolünü size veriyor. Aydınlatmadan prizlere kadar tüm elektrik sisteminizi uzaktan kontrol etmenizi mümkün kılan Bticino Living Now, evinizi daha akıllı ve güvenli hale getiriyor.

 

Yaratıcı ve şık tasarımlar yaratmak için teknolojiye, stile ve yaşam tarzına derinlemesine odaklanan Legrand Grup’un markalarından Bticino’nun Living Now elektrik kontrol sistemi, akıllı telefon ya da akıllı ev asistanları kullanarak aydınlatmadan prizlere kadar evinizdeki elektrik sisteminin uzaktan kontrolünü mümkün kılıyor. Gelişmiş teknoloji ve şık tasarımları bir araya getiren Bticino’nun Living Now sistemi ile kullanıcılar, geleneksel sistemleri akıllı sistemlere dönüştürebiliyor. Beyaz, kum beji ve siyah olmak üzere üç farklı tuş kapağı alternatifi ile gelen Bticino Living Now serisi, farklı beklentilere uygun olarak polimer plastik, metal veya ahşap malzemelerden tasarlanmış 16 farklı renkte çerçeve seçeneği sunuyor.

 

 

Tüm Popüler Akıllı Sistemler ile Uyumlu

 

Apple Siri, Google Assistant, Amazon Alexa ve Apple HomeKit ile uyumlu çalışabilen Bticino akıllı ev sisteminde, akıllı telefonlarınızla evinizi uzaktan yönetebilir, tüm aydınlatmaları ve perde – panjurları basit bir komut ile kapatabilir, kontrol edebilir ya da herhangi bir alarm durumunda bildirim alabilirsiniz. Buna ek olarak, ışık ve perde-panjur aktivitelerini evdeymiş gibi belirli saatlerde açıp kapatabilirsiniz. Telefonunuza indireceğiniz Home + Control uygulaması ile tüm senaryoları kolayca özelleştirilebilir, evden uzaktayken prizde unuttuğunuz cihazları kontrol edebilirsiniz.

 

Living Now son derece zarif tasarımı ve keskin çizgileri ile ön plana çıkmaktadır. Benzersiz formu, işlevsel ve estetik kısımların mükemmel uyumu sayesinde kendini belli eder. Sunduğu teknolojik çözümler ile klasik anahtarları gerçek bir kontrol ara yüzüne dönüştürür.

Hangi Cihazın Ne Kadar Elektrik Tükettiğini Telefonunuzdan Kontrol Edin

 

Enerji tasarrufu, ev yönetiminde çok önemli bir konu. Living Now with Netatmo sayesinde uygulama üzerinden evinizdeki tüm tüketim değerlerinizi kontrol ederek maksimum tüketim seviyesine gelen cihazlarınızı devre dışı bırakabilirsiniz. Böylelikle hem cihazlarınızın verimli kullanımını artırabilir hem de faturalarınızı kontrol altına alabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için www.bticino.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.