Sosyal Medya

Donanım

Bu Yıl Yeni Yıl Hediyenizi instax Link Serisi’nden Seçebilirsiniz!

Fujifilm instax anında yazıcı serisi, her geçen gün büyümeye devam ediyor. instax mini Link 2 ve instax Link WIDE’dan sonra piyasaya sunulan instax Link SQUARE ile birlikte seçenekleri artıran Fujifilm, yeni yılda kullanıcılarının favori hediye alternatiflerinden biri olmayı başarıyor. 

Bu Yıl Yeni Yıl Hediyenizi instax Link Serisi’nden Seçebilirsiniz!

Fujifilm instax anında yazıcı tam bir yeni yıl hediyesi!

Fujifilm instax anında yazıcı serisi, her geçen gün büyümeye devam ediyor. instax mini Link 2 ve instax Link WIDE’dan sonra piyasaya sunulan instax Link SQUARE ile birlikte seçenekleri artıran Fujifilm, yeni yılda kullanıcılarının favori hediye alternatiflerinden biri olmayı başarıyor. 

Dünyanın en büyük fotoğrafçılık ve görüntüleme cihazlarının üreticisi olan Fujifilm, yeni yıla girmeye hazırlanılan ve yılbaşı hazırlıkları yapılan bugünlerde sunduğu hediye alternatifleriyle kullanıcılarını sevindiriyor. Kullanıcıların fotoğraflarını, yenilikçi yollarla kişiselleştirmelerine ve paylaşmalarına olanak tanıyan instax Link Serisi, birbirinden farklı ürün çeşitliliğiyle kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Akıllı telefon yazıcı pazarında bir numaralı oyuncu olma hedefiyle piyasaya farklı ürünler sunan instax Link Serisi, kullanıcılarının yaratıcılıklarının sınırlarını zorluyor. mini, SQUARE ve WIDE olarak piyasaya sunduğu kameralarına ek olarak Link yazıcı ürün ailesinde de benzer özellikleri getiren instax, kullanıcılarını alternatifler arasında seçim yapmak konusunda özgür bırakıyor. Hangi ürünü hediye olarak seçerseniz seçin, en güzel hediyeyi seçtiğinizden emin olabilirsiniz.

Geniş formatta fotoğraf basma seçeneğine sahip olun

Akıllı telefonların yanı sıra Fujifilm X-S10 aynasız dijital fotoğraf makinesiyle de uyumlu instax Link WIDE, bu sayede fotoğrafçıların makinelerindeki fotoğrafları doğrudan Link WIDE yazıcıya göndermelerine imkan tanıyor. Hafif ve elde taşınabilir özellikteki Link WIDE, sınıfındaki diğer akıllı telefon yazıcılarının sunduğu işlevselliğin ötesine geçerek, bir fotoğrafı aktardıktan sonra yaklaşık 12 saniye içinde baskı işlemini başlatıyor, kesintisiz baskıyı destekliyor ve dolu bir batarya ile yaklaşık 100 anında instax baskı üretebiliyor. Derin, sıcak renkleri vurgulayan instax Rich ve fotoğrafın doğal tonlarını vurgulayan instax Natural olmak üzere iki farklı yazdırma ve görüntü modu olan cihaz, uygulama aracılığıyla yaklaşık 30 filtre, kolaj oluşturma, yazdırılan fotoğrafa yazı ekleme, uygulama içi çıkartmalar ve çerçeve şablonları uygulama gibi özellikleri gerçekleştirebiliyor.

Çok beğenilen instaxAiR özelliğini deneyimleyin

Kompakt, hafif ve çizgili tasarıma sahip instax mini Link 2, akıllı telefonların yanı sıra Fujifilm X-S10 aynasız dijital fotoğraf makinesiyle de uyumlu kamera entegrasyonu sağlıyor. Bir baskıyı yaklaşık 15 saniyede aktararak kesintisiz baskıyı desteklerken, tek şarj ile yaklaşık 100 instax mini baskıyı sorunsuz bir şekilde yazdırabiliyor. instax mini Link 2, özelleştirilebilir çerçeveler, renk modları ile beraber yazıcıyı “havada” çizim yapmak ve efektleri doğrudan baskıya eklemek için bir araç olarak kullanma imkanı sunan yeni instaxAiR™ gibi son teknolojiyle donatılmış bir özelliği de kullanıcılara sunuyor. Ayrıca instax mini Link 2 uygulaması, instax anında baskı deneyimi için seçilen resme eklenebilecek çeşitli tasarım çerçeveleri içeriyor. Kullanıcılar, daha derinlikli ve zengin renkler için instax-Rich modu ve daha orijinal bir görüntü için instax-Natural modu olmak üzere iki farklı görüntü modundan birini tercih edebiliyor.

AR Baskı Modları ve instax Connect ile tanışın

Kompakt, hafif ve curved tasarımıyla instax SQUARE Link, bir fotoğrafı kullanıcının akıllı telefonundan yaklaşık 12 saniyede aktarıp baskı işlemini başlatabiliyor, kesintisiz baskıyı destekliyor ve Bluetooth kullanarak tek şarjda yaklaşık 100 instax baskısını sorunsuz şekilde yapabiliyor. SQUARE Link, Link serisinde sevilen tüm özellikleri, SQUARE formatında bir araya getiriyor. Bunlara ek olarak; yaratıcılığı teşvik etmek için tasarlanmış yeni ve benzersiz bir dizi özellik arasında yer alan AR Baskı Modları ve instax Connect gibi heyecan verici yeni özelliklerin eklenmesiyle, bağlantı kurma, özelleştirme ve görüntüleri paylaşma konusunda daha da fazla seçenek sunuluyor. AR Baskı Modları; fotoğraflara özel efektler, metin, görüntü, arka plan rengi, karalamalar ve animasyonlar dahil artırılmış gerçeklik özellikleri ekleme olanağı sunuyor. Fotoğrafın üzerine basılan QR kod ile aktif hale getirilen artırılmış gerçeklik özelliği ile kullanıcılar, akıllı telefonları ile kodu tarayarak efektleri doğrudan basılı fotoğraf üzerinde ve çevresinde inceleyebiliyor.

 

instax mini Link 2 şu anda 2.549,00 TL’ye satışa sunulurken; instax Link WIDE 3.399,00 TL’ye instax SQUARE Link ise 16 Kasım’dan itibaren 2.999,00 TL’ye satışa çıkıyor. instax ürünleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.