Sosyal Medya

Genel

2024’de de hediyeleriniz Sharpie ile renklenecek

Sharpie Fine Permanent Markör 30’lu Kutu Labirent, birbirinden canlı renkleri ve birçok yüzeyde uygulama kolaylığı ile çizgilerinizi özgürleştirirken hediyelerinize de ayrıcalık katıyor.

2024’de de hediyeleriniz Sharpie ile renklenecek

 

Sharpie Fine Permanent Markör 30’lu Kutu Labirent, birbirinden canlı renkleri ve birçok yüzeyde uygulama kolaylığı ile çizgilerinizi özgürleştirirken hediyelerinize de ayrıcalık katıyor. Kalemlerin kolay kullanım ve yıkanabilir olma özelliği sayesinde sevdikleriniz için yılbaşında ilham veren ve hayatı renklendiren Sharpie hediye alternatiflerinin başında geliyor.

Sharpie hayatın her döneminde yaşamınızı renklendirdiği gibi 2024’ü umutla beklediğimiz bugünlerde sevdikleriniz için eğlenceli bir hediye alternatifi olurken ayrıca size de kendi tasarımınız olan hediyeyi yaratmanız için fırsat sunuyor. Sharpie’nin geniş renk alternatifli markörü hayal gücünüzün rengarenk yansımalarını kartondan fotoğraf kağıdına, ahşaptan, metal folyoya, taştan plastiğe, hatta deriye kadar birçok yüzeyde uygulayabilme imkânı veriyor.

Kendi tasarımınla en özel hediye

 

Küçükten büyüğe herkesin vazgeçilmezi olan Sharpie Fine Permanent Markör 30’lu Kutu Labirent kalemleri geniş kullanım alanıyla dokunduğu her yeri daha da çekici hale getiriyor. Canlı renkleriyle çocukların ilgisini çeken kalemler, kimyasal ürün içermemesiyle sağlıklarını koruyor, hayal dünyalarının gelişmesine katkıda bulunuyor. Sharpie her yaştan insanın kendi tasarımını yaratabilmesi için hayallerini renkleriyle güçlendiriyor, kolayca hayata geçirmesini sağlıyor.

Hem dayanıklı hem canlı

 

Sharpie kalemleriyle boyanan eşyalar suya dayanıklı olma özelliği sayesinde rahatlıkla yıkanabiliyor. Kullanılan yüzeylerde renklerin canlılığı solmadan uzun süre korunabiliyor.  Klipsli kapağı, 0.9 mm uç kalınlığı ile kalemler sevdikleriniz için mutluluk verici bir hediye seçeneği olacaktır.

Yılbaşına özel sınırlı sayıda üretilen Sharpie Fine Permanent Markör 30’lu Kutu Labirent, 790 TL’den satışa sunuluyor.

 


Sharpie Hakkında

1857 yılında Massachusetts, Amerika’da kurulan Sharpie, kırtasiye ve ofis ürünleri alanında dünyaca ünlü birçok markayı çatısı altında buluşturan Newell Brands markalarından biridir. Markör kalem serileri üreten Sharpie, dünyada alanının en bilinirliği yüksek markasıdır. Özellikle 1997-2002 yılları arasında dünyada ses getiren başarılı reklamcılık ve pazarlama kampanyaları ile ün kazandı. Gündelik yaşam, eğitim ve sanatsal faaliyetlerde rahatlıkla kullanılabilir. Dünyanın birçok ülkesinde satış yapan, kullanıcı dostu olan, sağlık ve kalite standartları açısından çok sıkı güvenlik testlerinden geçirilen Sharpie en sevilen markalar arasında da yer alır.