Sosyal Medya

Eğitim

‘’BukyTalk 2025 Vizyonu!’’ Lansmanı Yapıldı

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nde gerçekleştirilen lansman, BukyTalk CEO’su Hasan Can Üretmenoğlu’nun açılış konuşması ile başladı.

‘’BukyTalk 2025 Vizyonu!’’ Lansmanı Yapıldı

 

Yabancı kültürden konuşmacılar ile İngilizcesini geliştirmek isteyen katılımcıları bir araya getiren BukyTalk, geçtiğimiz sene yatırım aldıkları süreçten bu zamana nelerin başarıldığı, nelerin başarılamadığı ve 2025’te nelerin yapılacağının anlatıldığı bir lansman gerçekleştirdi.

Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nde gerçekleştirilen lansman, BukyTalk CEO’su Hasan Can Üretmenoğlu’nun açılış konuşması ile başladı. Finansal hedeflerin ne kadarının başarıldığı ve ne kadarının başarılamadığı nedenleri ile anlatılarak devam edildi.

Lansmana katılan Fonangels Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş

 

Lansmana katılan Fonangels Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kuş, BukyTalk’a güvendiklerini ve yaptıklarını takdir ile karşıladıklarını belirtti.

2025’te yapacakları teknolojik gelişmeleri anlatan BukyTalk CTO’su Emre Baş ise geliştirdikleri ‘’BukyTalk Sanal Speaker’’ ürünü ile 7/24, mekân-zaman fark etmeksizin tıpkı bir insan ile konuşma algısını verecek yapay zekâyı ilk kez lansmandaki katılımcılara anlattı. “BukyTalk Sanal Speaker”ın 1 Mayıs’ta ücretsiz olarak kullanıma açılacağını da belirtmiş olalım.

 

1071 yatırımcısı olan BukyTalk’un birçok yatırımcısının bulunduğu toplantıya yeni yatırımcı adayları da katıldı. Yatırımcıların mutlu olduğu görülen etkinlikte yeni bir turun da müjdesini veren Üretmenoğlu,

‘’Mayıs ayında planladığımız yeni yatırım turumuz ile ürünümüzün ilk ölçeğini yapacağız. Artık Türkçe konuşma pratiği hizmetimiz ile dolar kazanıp Türk Lirası harcayacağız. Yatırımcılarımızın bize yine destekte bulunması bu açıdan bizler için çok kıymetli’’

Yatırımcı, girişimci ve basın mensuplarından oluşan 120’ye yakın kişinin yer aldığı etkinlik, katılımcılara sunulan teşekkür ile sonlandı.