Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması 19 Ağustos’ta Gerçekleşti!

StartGate ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte PayTR ana sponsor olarak yer alırken; fonangels.com, Girişimci Göçmen ve Roombadi ise altın sponsor oldu. Son olarak girişimci sponsorlarımız arasında ise Baft Medya, Bukytalk, Classest, NoCodeTime, Papyon ve WNetwork yer aldı. Hatıra NFT sponsoru ise Utilify oldu.

StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması 19 Ağustos’ta Gerçekleşti!

 

StartupTeknoloji’nin düzenlediği ve girişimcilik sektöründeki paydaşların yer aldığı Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması 19 Ağustos’ta gerçekleşti.

 

StartGate ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte PayTR ana sponsor olarak yer alırken; fonangels.com, Girişimci Göçmen ve Roombadi ise altın sponsor oldu. Son olarak girişimci sponsorlarımız arasında ise Baft Medya, Bukytalk, Classest, NoCodeTime, Papyon ve WNetwork yer aldı. Hatıra NFT sponsoru ise Utilify oldu.

 

 

StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması ile 200’den Fazla Paydaş Bir Araya Geldi

Girişimcilik ruhunu beslemek ve inovasyonun kapılarını aralamak için düzenlediğimiz özel bir etkinlikte sizleri ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Girişimcilik Ekosistemi olarak, iş dünyasının yaratıcı zekasını bir araya getirerek yeni fikirlerin yeşermesine, iş birliklerinin doğmasına ve ilham verici deneyimlerin paylaşılmasına olanak sağlamaya StartupTeknoloji olarak her zaman devam edeceğiz.

İlk kahvaltı etkinliğimizi 2023 Şubat ayında 23 kişiyle gerçekleştirmiştik. Bugün ise 200’den fazla davetlimiz ile heyecanımız da katlanarak artıyor. Sadece sayıların değil, söyleyecek sözümüzün, birlikte oluşturduğumuz katma değerin daha çok insana ulaşacak olmasının mutluluğunu tüm samimiyetimizle hissediyor ve sizlerle paylaşıyoruz.

 

 

Kahvaltı ile başlayan etkinliğimiz Managing Partnerimiz Hande Kaya‘nın sunumuyla tüm sponsorlarımızın konuşmaları ve sunumları gerçekleştirildi. Büyük ilgiyle takip edilen girişim sponsorlarımızın sunumu sonrasında ise Uzman Psikolog Ömer EkerZinde Ol Zinde Kal” etkinliği ile sahnede yer aldı.

Son olarak networking etkinliğimizle sektör paydaşları bir araya gelip kahve ikramı eşliğinde bilgi birikimlerini, düşüncelerini ve olası iş birlikteliklerini konuşarak oldukça verimli, bir o kadar da keyifli bir gün geçirerek etkinlikten ayrıldılar.

 

Etkinliğimizde Çok Değerli Kişiler Bizlerle Birlikteydi

 

 

Etkinliğimize katılarak bizleri onur eden başta BKM eski CEO’su Dr. Soner Canko‘ya, Ömer Erkmen‘e, ekonomist İskender ADA‘ya, Nar Fon CEO’su Gökhan ALPEN‘e, WORLDEF kurucusu Ömer NART‘a, Oniki kurucusu Ziya KIZILTAN‘a, PlatinMarket E-Ticaret Sistemleri kurucusu Fatih BALKAN‘a TOBB Yazılım Meclis Başkanı Ertan Barut‘a Tsoft kurucusu Ömer ARIKAN‘a, in4startups kurucularından Ahmet Sefa Bir‘e, Girişim Merkezi TİM TEB Girişim Evi’nden Büşra Kürümlü‘ye, Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi Genel Müdürü İbrahim Elbaşı‘na, Bilişim Vadisinden Serhat Duyar‘a, İstinye Garage Incubation Hub’dan Talha Uzun‘a, YTÜ Yıldız Teknopark Genel Müdürü Muaz Mücahit Yıldırım’a, Atölye Üsküdar’dan Meryem Yılmaz‘a, Lonca Girişimcilik Merkezi’nden Faruk Yücegög‘e, Futurinn’den oyun hızlandırma programları yöneticisi Melih Gürel‘e, Social Business Global kurucusu İsmail Hilmi Adıgüzel‘e,

 

 

Gençpa Teknoloji markasının kurucuları Girişimci/Yatırımcı Ulaş Kayacan‘a ve Savaş Kayacan’a, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) satın alma ve İK Direktörü Birol Kanbir‘e, Tüsayder-Türkiye Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Sevgi Yılmaz ve Konya Büyükşehir Belediyesi Sosyal İnovasyon Merkezi’ni temsilen katılan Merve Çıracı‘ya da ayrıca çok teşekkür ederiz.

 

 

Ayrıca etkinliğimize hem teknoloji, hem de girişimcilik basınından çok değerli isimler katılarak destek verdiler. İfade Tasarımcısı Arkın Çelik, upcorn’un kurucusu Mert Can Orhan, inceleme.co’dan Mert Yamak, inceleriz.com’dan İlteriş Yılmaz, Teknotalk kurucu ortağı Behti Soykan, TechInside editörlerinden Şevval Arslan‘a, Branding Türkiye kurucusu Mürsel Fatih Sağlam‘a, ShiftDelete.Net’den Samet Jankovic‘e ve Co-Founder.Work CEO’su Tankut Mülayimsi‘ye de bu güzel günde yanımızda yer aldıkları için teşekkür ederiz.

Bir sonraki etkinliğimizin planlamasına başladık ve şimdiden başvurularımızı açtık. Eylül ayında gerçekleştireceğimiz Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması’na katılım için ön başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Eylül Ayı Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Ön Başvuru Formu Linki;

https://forms.gle/izQCzcSPZTUhXMUq9