Sosyal Medya

Sağlık

Bulutistan & Swedish Care Turkiye Etkin Tele Sağlık Hizmeti Sunucak!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi Bulutistan, tele sağlık alanında öncü ve yenilikçi şirketlerden Swedish Care Turkiye ile gücünü birleştirerek ülkemizde sağlık hizmetlerinin yüksek teknolojiyle bütünleştiği yeni bir dönem başlatıyor.

Bulutistan & Swedish Care Turkiye Etkin Tele Sağlık Hizmeti Sunucak!

Bulutistan & Swedish Care Turkiye iş birliğiyle güvenli, hızlı ve etkin tele sağlık hizmeti sunulacak…

Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketi Bulutistan, tele sağlık alanında öncü ve yenilikçi şirketlerden Swedish Care Turkiye ile gücünü birleştirerek ülkemizde sağlık hizmetlerinin yüksek teknolojiyle bütünleştiği yeni bir dönem başlatıyor.

İş birliği ile hastalara ve sağlık kuruluşlarına güvenilir, hızlı ve etkin tele sağlık hizmeti sunarak, yeni nesil bulut teknolojilerinin gücüyle Türkiye’de sağlık ve teknoloji alanlarında da yeni standartlar oluşturacak.

Gelişen teknoloji, sağlık ekosistemini dönüştürdü. Nesnelerin interneti (IoT) teknolojisinin gelişimi ve akıllı telefon kullanımının yaygınlaşmasıyla tele sağlık hizmetleri giderek yaygınlaştı. Yarattığı maliyet ve zaman tasarrufu ve sunduğu yüksek hizmet kalitesiyle giderek daha fazla insanın hayatına dokunan tele sağlık hizmetleri, yeni nesil teknolojilerin desteğiyle erişilebilirliğini artırıyor. Yeni nesil bulut teknolojileri, bu alanda faaliyet gösteren şirketlere rekabet avantajı, hız ve verimlilik kazandırıyor. Şirketler bu sayede sağlık hizmetlerini farklı kitlelerle de tanıştırarak hedef kitlesini genişletebiliyor.

Yeni nesil ürün ve hizmetleriyle çok sayıda sektörün dönüşümüne yön verirken unicorn olma vizyonuna adım adım yaklaşan Bulutistan, bu yönde geliştirdiği yeni iş birliği ile sağlık eko sisteminin gelişimine yönelik büyük bir adım attı. Swedish Care Turkiye ile gücünü birleştirerek, şirketin tele sağlık platformu DoktorNow’un sunduğu sağlık hizmetlerinin erişilebilirliğini artırarak, tele sağlık hizmetlerinin sağlık ekosistemindeki konumunu güçlendirecek.

“Türkiye’nin sağlık ve teknoloji alanlarında yeni standartlar oluşturmayı hedefliyoruz”

Sağlık hizmeti sağlayıcılarının daha fazla insanın hayatına dokunarak rekabette bir adım öne çıkabilmek için başta bulut teknolojileri olmak üzere çok sayıda teknoloji yatırımına ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Bulutistan İcra Kurulu Üyesi Altuğ Eker, iş birliğine ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Swedish Care Türkiye’nin tele sağlık platformu DoktorNow ile sunduğu tele sağlık hizmetini yeni nesil bulut teknolojileriyle buluşturacağız. Sağlık ve bulut teknolojilerini bütünleştirerek iş dünyasına özgü, stratejik bir değer yaratma kapasitesine sahip olan iş birliği sayesinde, tele sağlık hizmetlerine güvenli bir şekilde erişilebilmesini sağlayacağız. Bu kapsamda ilk etapta B2B müşterilerimize ve çalışanlarımıza sunacağımız özelleştirilmiş indirimlerle erişimi artırıp, karşılıklı müşteri portföyümüzü genişleteceğiz. İş birliği ile sadece iki şirketin gücünü birleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda ülkemizin sağlık ve teknoloji alanlarında yeni standartlar oluşturma hedefiyle öncü bir girişim başlatıyoruz.”

Swedish Care Türkiye CEO’su Dr. Cenk Tezcan,

“Swedish Care Türkiye olarak, yenilikçi tele sağlık platformumuz DoktorNow ve Bulutistan ile güçlerimizi birleştiriyoruz. Bu iş birliği, sağlık hizmetlerinin kalitesini ve erişilebilirliğini artırarak Türkiye’de bir dönüm noktası yaratacaktır. Teknoloji ve sağlık alanlarında yeni standartlar belirleyerek, herkes için daha iyi bir sağlık deneyimi sunmayı hedefliyoruz,” dedi.