Sosyal Medya

Kripto Para

Bybit, “Zahmetsiz kripto borç verme dönemini” başlatıyor

Bybit, yeni hizmeti olan “Bybit Borç Verme”yi kullanıma sunuyor. Bu son teknoloji ürün, kullanıcıların atıl kripto varlıkları üzerinden yüksek faizli getiriler elde etmelerine olanak tanıyor.

Bybit, “Zahmetsiz kripto borç verme dönemini” başlatıyor

Bybit, yeni ürünü ile “Zahmetsiz kripto borç verme dönemini” başlatıyor…

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto borsası Bybit, yeni hizmeti olan “Bybit Borç Verme”yi kullanıma sunuyor. Bu son teknoloji ürün, kullanıcıların atıl kripto varlıkları üzerinden yüksek faizli getiriler elde etmelerine olanak tanıyor.

 

Kullanıcıların pasif gelir elde etmeleri için uygun ve kazançlı bir yol olan Bybit Borç Verme, %4 ila %1.000 arasında değişen yüksek yıllık getiri yüzdesi (APY) sunuyor. Faiz getirileri saatlik olarak ödeniyor. Kullanıcıların istedikleri zaman fonlarını yatırabilmesi ve geri alabilmesi de piyasa dalgalanmalarından en iyi şekilde yararlanmalarını mümkün kılıyor. Ürün ayrıca kullanıcıların varlıklarının borç verme süreci boyunca güvende olmasını sağlayan son teknoloji risk yönetim sistemlerine sahip.

 

Kullanıcılar dört basit adımı izleyerek Bybit ile borç verme serüvenlerine başlayabiliyor, böylece hem yeni hem de deneyimli müşteriler “Bybit Borç Verme” ürününe kolaylıkla erişebiliyor. Borç verenler, atıl durumdaki kripto varlıklarını bir havuza aktararak faiz ödemeleri kazanabiliyor.

 

Borç Alanlar ise Bybit’in Vadeli sözleşmeleri ile alım-satım yapmak veya Bybit Earn üzerinden alış-satış farkı (spread) yakalamak gibi birçok kazanç stratejisini uygulamak amacıyla kredi kullanabiliyor. Tüm borç alanların, borç verenlerin sermaye güvenliğini sağlamak adına borç aldıkları miktara eşit veya bu miktarın üzerinde bir teminat göndermeleri gerekiyor.

 

Bybit Borç Verme, kripto ortamında borç alanlar ve borç verenler arasında köprü kuran bir aracı işlevi görüyor.  Bybit’in gelişmiş KYC, AML ve rezerv kanıtı sayesinde ise tüm süreç sorunsuz olduğu kadar şeffaf.

 

Bu son teknoloji borç verme ürünü hakkında düşüncelerini ifade eden Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou “Bybit olarak, kullanıcılarımıza pasif gelir elde edebilmeleri için farklı yollar sunmanın önemine inanıyoruz,” diyerek sözlerine başladı ve şunları kaydetti: “Kullanıcılarımızın likidite sağlayıcılardan borç alma, alım-satım işlemi gerçekleştirme ve yüksek APY’den yararlanma gibi stratejileri kullanmalarına olanak tanıyan Bybit Borç Verme hizmeti, kullanıcılarımıza varlıklarını arttırabilmeleri için çok çeşitli yeni seçenekler sunuyor.”

 

“Atıl durumdaki kripto varlıklarından cazip getiriler elde etmelerini sağlayarak kullanıcılarımıza sermaye verimliliği alanında bir kez daha üst düzey fırsatlar sunuyoruz,” diye ekleyen Zhou, “Bu, Web3 dünyasını daha erişilebilir, daha kolay ve zahmetsiz hâle getirme misyonumuzda attığımız bir başka önemli adım,” diyerek sözlerini tamamladı.