Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

C-Suite Hedef: CEO’ların Seyahat Güvenliği

Gökçe Gülcüler'in moderatörlüğünde gerçekleşen YouTube programı HBR Türkiye Siberosfer'in yeni bölümünde CEO'lar için son derece önemli bir konu olan “seyahat güvenliği” masaya yatırıldı. Siber Güvenlik Araştırmacısı Numan Turle'nin konuk olduğu programda, seyahat sırasında karşı karşıya kalınan siber tehditler konuşuldu.

C-Suite Hedef: CEO’ların Seyahat Güvenliği

Gökçe Gülcüler’in moderatörlüğünde gerçekleşen YouTube programı HBR Türkiye Siberosfer’in yeni bölümünde CEO’lar için son derece önemli bir konu olan “seyahat güvenliği” masaya yatırıldı. Siber Güvenlik Araştırmacısı Numan Turle’nin konuk olduğu programda, seyahat sırasında karşı karşıya kalınan siber tehditler konuşuldu.

Geçmişten günümüze siber güvenliğin evrimini gözler önüne seren, siber politika ve girişimcilik alanlarındaki uygulamaları inceleyen, bütünsel perspektifiyle siber dünyanın geleceğine ışık tutan YouTube programı Siberosfer’in 15’inci bölümü yayınlandı.

HBR Türkiye stüdyolarında Gökçe Gülcüler’in moderatörlüğünde gerçekleşen Siberfoser’in yeni bölüm konuğu Siber Güvenlik Araştırmacısı Numan Türle oldu. Programda, C-Suite düzeyindeki liderlerin siber güvenli seyahat etmelerinin hem onların bireysel güvenlikleri hem de şirketin devamlılığı için kritik bir öneme sahip olduğunun altı çizilirken, seyahat sırasında karşı karşıya kalınabilecek siber tehditler değerlendirildi.

Siberosfer 15. bölümü…