Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Call of Duty: Black Ops Cold War’un zombi modu 14 Ocak’ta Ücretsiz!

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombi Mod Ücretsiz oluyor. Belirli bir süre...Battle.net, Xbox Live ve PlayStation Network üzerinden oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 21 Ocak tarihinden itibaren bu moda erişmek için ücretini ödemeniz gerekecek.

Call of Duty: Black Ops Cold War’un zombi modu 14 Ocak’ta Ücretsiz!

Call of Duty: Black Ops Cold War’un büyük ilgi gören zombi modu, 14 Ocak’tan itibaren sınırlı bir süreyle bedava oluyor.

Treyarch ve Raven Software’in geliştirdiği ve geliştiriciliği Activision’ın üstlendiği Call of Duty: Black Ops Cold War, geçtiğimiz yılın son haftalarında oyunculara sunulmuş ve büyük ilgi görmüştü. Oyunun zombi modu da oyunun en beğenilen yanlarından biri.

Bu kapsamda Activision, aldığı bir kararla zombi modunu ücretsiz bir hale getiriyor. 14 Ocak tarihinden itibaren zombi modu için herhangi bir ücret ödemeyecek. 21 Ocak tarihinden itibaren ise mod yeniden ücretli dağıtılacak. Bu modu oynamak için Call of Duty: Black Ops Cold War’u indirmenize de gerek yok.

Battle.net, Xbox Live ve PlayStation Network üzerinden oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 21 Ocak tarihinden itibaren bu moda erişmek için ücretini ödemeniz gerekecek.