Sosyal Medya

Donanım

Canon Akıllı Flaş Çıkardı, En Uygun Işık Açısını Kendi Buluyor

Canon Akıllı Flaş Çıkardı, En Uygun Işık Açısını Kendi Buluyor. Motorlu Speedlite 470EX-AI Flash Özellikleri Neler?

Canon’dan Motorlu Speedlite 470EX-AI Flaş

Fotoğraf çekerken flaş yanıp sönmesi çoğu zaman hoş karşılanmaz ancak Canon Speedlite 470EX-AI ile yapay zekayı kullanarak bu durumu biraz daha ilginç hale getirmeyi başardı. İşte Canon Akıllı Flaş !

Profesyoneller fotoğrafçıların gayet iyi bildiği gibi, doğrudan ışık yerine duvardan ve tavandan doğru açı ile yansıtılan ışık her zaman çok daha iyi sonuç verir. Tamda bu noktada özellikle portre çekimlerinde kaliteli resimler çekmek için illa profesyonel fotoğrafçı olmanıza gerek kalmadan, bu yeni Canon Akıllı Flaş ile bunu yapmanız mümkün olacak.

Canon Bounce teknolojisi kamera, tavan ve nesne arasındaki mesafeyi hesaplayarak, yeni başlayan ​​fotoğrafçılarının “odanın ideal aydınlatmasını ve doğal parlaklığını rahatlıkla bulmasını “ sağlıyor.

Tabanda ve menteşedeki dahili motorlar ve ön köşedeki sensörler (alttaki gibi); sayesinde flaş otomatik olarak kameraya göre yeni bir ideal pozisyon alıyor.

Canon Akıllı Flaş

Deklanşöre iki kez dokunduğunuzda; flaş ilk önce nesneleri ve tavan noktalarını noktaları hesaplamak için yönlendirir. Daha sonra kendini konusundaki mükemmel sıçrama ışığı için ideal açı oluşturur.

Ayrıca daha deneyimli fotoğrafçıların flaş pozisyonlarını hafızasında depolamasına izin vererek yarı otomatik olarakta çalışabilir. Bu sayede istediğiniz zaman bu ayarları tekrar kullanabilirsiniz.

Canon Akıllı Flaş Ne Zaman Satışa Çıkıyor?

Canon Speedlite 470EX-AI Nisan 2018’de satışa sunulacak ve 400 Dolara Fiyatı olacak. Bu rakam İngiltere’de £500 olacak.

Canon