Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Her Zemine Renkli Dijital Baskı, Canon Arizona 1260 GT!

Her Zemine Renkli Dijital Baskı, Canon Arizona 1260 GT ile cam, seramik, alüminyum, pleksi ve ahşap yüzeylere yapılan göz alıcı baskılar!

Canon, FESPA Eurasia’da her zemine baskı çözümlerini tanıttı!

Canon Arizona 1260 GT ile her zemine baskı mümkün!

Canon Eurasia, 8 – 11 Aralık 2016 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen FESPA Eurasia’da en son teknoloji dijital baskı ürünlerini tanıttı.Canon fuarda, Canon’un efsane UV yazıcısı Arizona 1260 GT ile cam, seramik, alüminyum, pleksi ve ahşap yüzeylere yapılan göz alıcı renkteki baskılar baskı sektörü tarafından büyük ilgi gördü.Canon, CNR Expo Fuar Merkezi’nde 2. Salon’da yer alan standında son teknoloji ürünleriyle katılımcılara en detaylı bilgileri verirken, katılımcılar da ürünleri birebir deneyimleme şansına sahip oldu.

Canon’un efsane UV yazıcısı Arizona 1260 GT ile cam, seramik, alüminyum, pleksi ve ahşap yüzeylere yapılan göz alıcı renkteki baskılar baskı sektörü tarafından büyük ilgi gördü.

Canon Arizona 1260 GT, Baskı koridoru yaptı

Canon Eurasia bu yıl yeni baskı makinalarının yanında daha çok uygulamadan bahsetti. Hazırlanan koridorda her zemine yapılan uygulamalar tanıtıldı. Müşteriler ihtiyaçlarına göre uygulamaları yakından tanıma fırsatı buldu.

Her Zemine Renkli Dijital Baskı, Canon Arizona 1260 GT!

Canon Arizona 1260 GT, Her zemine fotoğrafik baskı

Canon, FESPA’da UV flatbed yazıcısı Arizona 1260 GT ile boy gösterdi. Arizona 1260 GT, üretim, prova baskı, ticari baskı, posterler, satış noktaları, sergiler, fotoğraf ve tasarım dahil olmak üzere grafik sanatı pazarı için özel olarak tasarlandı.

Yeni Arizona 1260 GT’nin de dahil olduğu Océ Arizona 1200 serisi yazıcılar, sektör lideri Océ Arizona 400 serisini yepyeni bir düzeye çıkarıyor. Arizona 1260 GT, orta hacimli kullanıcılar için tasarlanan, mükemmel kaliteye sahip bir gerçek düz yatak yazıcı. Ödüllü Océ VariaDot görüntüleme teknolojisi mükemmel görüntü kalitesine ulaşıyor. Arizona 1260 GT kullanıcılara 3 mürekkep yapılandırması seçeneği sunuyor. Açık Mavi ve Açık Macenta fotoğrafik uygulamalar ve güzel sanatlar uygulamaları için en net vurguları ve çeyrek tonları katarken CM² mürekkep yapılandırması tabela ve teşhir uygulamalarının gerektirdiği hızlı ve net üretim baskılamayı sunuyor. Beyaz ve Vernik üstün uygulama çok yönlülüğü sağlıyor.

Her Zemine Renkli Dijital Baskı, Canon Arizona 1260 GT!

Dakikada 100 sayfa basıyor

Fespa’da tanıtılan Canon imagePRESS C10000VP ise dakikada 100 sayfa hızı, kaliteden ödün vermeden optimum uçtan uca verimlilik sunuyor. Yazıcı ayrıca maksimum hızda çalışabiliyor ve 350 g/m2’ye kadar malzemeye kadar zahmetsizce çift taraflı baskı üretebiliyor. Gelişmiş soğutma sunan Çift Yönlü Sabitleme ünitesi, yüksek hızda dengeli sabitleme performansıyla daha iyi karışık ortam işleme sağlıyor. Hava kompresörü 70 g/m2’ye kadar ince, kuşe kağıtlarda kağıt sıkışmasının önüne geçer ve çok sayfalı beslemeyi önlüyor. Otomatik pozlama kontrolü arıza süresini en aza indirirken, Operatör Bakım özelliği servis ve bakım süreçlerini hızlandırıyor.

imagePRESS C10000VP modeli, matbaalar ve yüksek baskı hacmine sahip dijital baskı merkezleri için mükemmel bir seçim olarak görünüyor. Hızı ve baskı kalitesi çok yüksek seviyede olan C10000VP, yüksek hızda yüksek kalitede baskı yapıyor. Bu hıza rağmen üretkenliğinden bir şey kaybetmiyor.

Fotoğraf kalitesinde siyah beyaz baskı

Canon Fespa’da ayrıca varioPRINT 135’i tanıttı. varioPRINT 135, fotoğraf kalitesinde siyah beyaz baskı yapıyor. Teknolojisi Oce tarafından geliştirilen cihazın yazılarının keskinliği kusursuz… Kitap baskısında kullanılan varioPRINT 135, ile kullanım kılavuzu baskısı da yapılıyor. Düşük fırın ısısı sebebiyle kağıtta baskı sonrası deformasyon da yaşanmıyor.

 

Canon Arizona 1260 GT! Canon