Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Canon Drupa 2024’te “Dönüşümün Gücünü” gözler önüne serecek

Canon, Drupa 2024’te ‘The Power to Move’ (Dönüşümün Gücü) teması kapsamında; teknolojik yeniliklerini, uzman ekiplerini, mükemmel destek hizmetlerini ve dinamik iş birliklerini gözler önüne serecek. Canon, oluşturulan bu güçlü kombinasyonun baskı hizmeti sağlayıcılarına (PSP'ler) işlerini dönüştürme konusunda nasıl güç verdiğini de gösterecek.

Canon Drupa 2024’te “Dönüşümün Gücünü” gözler önüne serecek

 

Canon, Drupa 2024’te ‘The Power to Move’ (Dönüşümün Gücü) teması kapsamında; teknolojik yeniliklerini, uzman ekiplerini, mükemmel destek hizmetlerini ve dinamik iş birliklerini gözler önüne serecek. Canon, oluşturulan bu güçlü kombinasyonun baskı hizmeti sağlayıcılarına (PSP’ler) işlerini dönüştürme konusunda nasıl güç verdiğini de gösterecek.

Canon, Drupa 2024’teki 4.600 metrekarelik sergi alanı ‘The Core’da; baskının duygusal etkisini, görüntüleme deneyimlerinin yaşamları ve işletmeleri nasıl zenginleştirebileceğini sürükleyici ve birçok duyuya hitap eden özel sunumuyla ziyaretçilerine tanıtacak. Canon; ‘The Core’ ile fuar katılımcılarını, Canon’u farklı bir açıdan tanımaya ve baskının nasıl bir dönüştürücü güce sahip olduğunu deneyimlemeye davet ediyor.

‘The Core’u çevreleyen Canon teknolojileri; Ticari Baskı, Yayıncılık, Promosyon İletişimi, Etiket ve Ambalaj, İç Mekân Dekorasyonu, Şirket İçi ve CAD baskı gibi endüstri segmentlerine göre düzenlenecek. Stant genelinde, bu segmentlerdeki müşterilere işlerindeki uygulama, malzeme ve işlem çeşitliliğini yansıtan birçok farklı canlı uygulama sunulacak. Canon uzmanları; her tür ve büyüklükte baskı işletmesine, operasyonlarını, üretim hacimlerini, müşteri profillerini ve büyüme hedeflerini göz önünde bulundurarak en iyi dijital baskı teknolojisi, iş akışı ve baskı medyası seçenekleri konusunda rehberlik edecek.

Canon Drupa 2024’te; tabaka beslemeli, mürekkep püskürtmeli ve tonerli baskı makineleri, yüksek hızlı kesintisiz mürekkep püskürtmeli üretim hatları, düz yataklı ve rulodan ruloya geniş formatlı yazıcılar ve dijital etiket yazıcıları dahil olmak üzere çok çeşitli bir ürün gamıyla yer alacak. Canon ayrıca, Drupa 2024’te ilk kez; farklı etiket, oluklu ve katlanır karton uygulamalarının canlı üretimini göstererek, etiket ve paketleme pazarlarının önemli ve güvenilir bir iş ortağı olma yolundaki kararlılığını ortaya koyacak.

İnsan, Dünya ve yapabileceklerimiz

 

Canon standında “Printworks” adı verilen özel bir alan oluşturularak “İnsan, Dünya ve Yapabileceklerimiz” temasında ilham verici bilgiler paylaşılacak. Ziyaretçiler, Canon müşterilerinin başarılı bir sürdürülebilir büyüme için benimsedikleri farklı stratejileri ve Canon’un etkili çözümleriyle nasıl başarılı iş ortaklığı kurulduğunu müşteri hikayelerinden keşfederek onlardan ilham alacaklar. Bu alan aynı zamanda Canon’un inovasyonu teşvik etmek ve sektörde olumlu bir etki yaratmak için pazarda kurduğu iş ortaklıklarını da görselleştirecek. Ayrıca ziyaretçiler burada üretim verimliliğinin artırılması, renk yönetimi ve kalite kontrolünden medya seçimine, kurulum öncesi ve sonrası hizmet ve destek modellerinden sürdürülebilirliğe kadar her konuda tavsiyeler alarak büyümelerini nasıl hızlandırabileceklerini keşfedebilecekler.

Teknolojik inovasyonlar

Drupa ziyaretçileri, Canon’un Üretim Baskılama için sunduğu birçok önemli inovasyonu Avrupa’da ilk kez bu fuarda deneyimleme ve yakından inceleme fırsatına sahip olacak:

  • 2025’te kullanıma sunulması planlanan yeni LabelStream LS2000 su bazlı dijital etiket baskı makinesinin Japonya dışındaki ilk canlı ön gösterimi
  • 2025’te kullanıma sunulacak yeni varioPRINT iX1700 tabaka beslemeli mürekkep püskürtmeli baskı makinesinin Avrupa lansmanı
  • Canon ProStream ve ColorStream yüksek hızlı, web beslemeli mürekkep püskürtmeli baskı makinesi serilerinin en yeni üyeleri: ProStream 2000 serisi ve ColorStream 8200
  • PRISMAelevate XL özellikli yeni Arizona 2300 FLXflow düz yataklı geniş formatlı yazıcı
  • Fotoğraf ve güzel sanatlar baskıları için yeni imagePROGRAF PRO serisi
  • Etkili poster üretimi için yeni imagePROGRAF GP serisi

 

Canon EMEA Üretim Baskılama Birimi Kıdemli Pazarlama ve İnovasyon Direktörü Jennifer Kolloczek:

“Son Drupa Fuarı’ndan bu yana geçen sekiz yıl içerisinde Canon, birçok farklı baskı hizmeti sağlayıcısıyla başarılı çalışmalar yürütme fırsatı buldu. Hizmet verdiğimiz web beslemeli, tabaka beslemeli ve geniş formatlı segmentlerinde lider konumlara ulaşarak genel üretim mürekkep püskürtmeli makinelerde lider olduğumuzu kanıtladık. Drupa 2024 Fuarı’nda, şimdiye kadar teknoloji ve iş inovasyonuna yaptığımız kesintisiz yatırımın meyvelerini küresel bir kitleyle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Aynı zamanda müşterilerimizin büyüme ve çeşitlendirme hedeflerini desteklemeye hazır, güçlü dijital üretim baskısı, etiket ve ambalaj teknolojilerinden oluşan en kapsamlı portföyümüzü sunmak için de oldukça heyecanlıyız. Ayrıca, inovasyonlar yapmamızı, dijital baskıya geçişi artırmamızı ve daha sürdürülebilir bir geleceğe doğru anlamlı değişikliklere ilham vermemizi sağlayan birçok ortak çalışma faaliyetini de vurgulayacağız.

 

Ziyaretçiler, baskının kitleleri harekete geçirme gücünün etkileyici örneklerinin yanı sıra Canon’un sadece müşterilerimiz için değil, tüm değer zincirleri ve baskı sektörünün geneli için büyüme, gelişme ve olumlu ilerleme sağlama becerisinin somut kanıtlarını görecekler. Müşterileri ve dağıtım kanalları için güçlü ve istikrarlı bir iş ortağı olan Canon, uçtan uca görüntüleme hizmetleri sunarak müşterileriyle uzun vadeli, gelişen iş ortaklıkları kurmayı ve sürdürmeyi hedefliyor. Tüm ziyaretçileri salon 8a’daki standımızda ağırlamak için sabırsızlanıyoruz.” diyerek duygularını ifade etti.