Sosyal Medya

Güvenlik/Koruma

Chomar, üst üste 8. defa “VB100” ile ödüllendirildi!

Türkiye'nin ilk ve tek yüzde 100 yerli teknoloji ile geliştirilen uç nokta koruma yazılımı olan CHOMAR, hem bireysel hem de kurumsal ürünleri ile, İngiltere merkezli bağımsız test ve belgelendirme kurumu Virus Bulletin'in sektörde geniş çapta tanınan ve sonuçları Ağustos 2022 'de yayınlanan benzersiz bağımsız karşılaştırmalı test serisinde yaklaşık 54 farklı güvenlik çözümüyle birlikte test edildikten sonra üst üste 8. defa VB100 ödülüne layık görüldü.

Chomar’dan bir rekor daha! Chomar, üst üste 8. defa “VB100” ile ödüllendirildi!

Ağustos 2022 test sonuçlarına göre Chomar, üst üste 8. defa “VB100” ile ödüllendirildi!

Türkiye’nin ilk ve tek yüzde 100 yerli teknoloji ile geliştirilen uç nokta koruma yazılımı olan CHOMAR, hem bireysel hem de kurumsal ürünleri ile, İngiltere merkezli bağımsız test ve belgelendirme kurumu Virus Bulletin’in sektörde geniş çapta tanınan ve sonuçları Ağustos 2022 ‘de yayınlanan benzersiz bağımsız karşılaştırmalı test serisinde yaklaşık 54 farklı güvenlik çözümüyle birlikte test edildikten sonra üst üste 8. defa VB100 ödülüne layık görüldü.

Şirket CEO’su S. Bilgehan Üstündağ “Müşterilerimize en iyi uç nokta koruma ürünlerini sunma taahhüdümüzü sürdürürken, büyüyen ödül koleksiyonumuza yeni “VB100” ödüllerini de eklemekten gurur duyuyoruz” dedi.

Geliştirmiş olduğu ürünlerin kalitesini global olarak pekiştirmeye devam eden CHOMAR, yüksek teknolojili siber güvenlik ürünleri ile dijital dünyada güvende kalmanızı sağlamaya devam edecektir.

_Virus Bulletin: 1989’dan bu yana küresel tehdit ortamındaki en son gelişmeler hakkında kullanıcılara bağımsız istihbarat sağlama konusunda müthiş bir üne sahip İngiltere merkezli test ve belgelendirme kuruluşudur. Virus Bulletin, antivirüs ürünlerinin bağımsız karşılaştırmalı testlerini gerçekleştirir. “VB100” ödülü, titiz test yöntemleri, yüksek katılım ücreti ve bir defa başarısız olan ürünlerin tekrar testine izin verilmemesi nedeniyle antivirüs endüstrisinde oldukça saygındır. Virus Bulletin ayrıca siber güvenlik camiasında büyük saygı duyulan siber güvenlik uzmanları için yıllık VB Konferansı düzenlemektedir. Virus Bulletin Microsoft tarafından tanınan dünyada 8 test merkezinden biridir._