Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

ÇiçekSepeti Clap, Sevdiğiniz Ünlüden Özel Video Mesajınız 72 Saat içinde Hazır!

ÇiçekSepeti Clap, Sevdiğiniz Ünlüden Özel Video Mesajınız 72 Saat içinde Hazır. Müzik, sinema, tiyatro, dizi, spor, sosyal medya dünyasının..

ÇiçekSepeti VarVar’dan Bir Yenilik Daha: ÇiçekSepeti Clap Yayında!

Sevdiğiniz ünlülerden size özel video mesaj almanızı sağlayan ÇiçekSepeti Clap ile yeni bir dönem başlıyor. ÇiçekSepeti Clap sayesinde hayranı olduğunuz ünlüye bir tıkla ulaşarak kişiselleştirilmiş video mesaj talebinde bulunabileceksiniz.

ÇiçekSepeti VarVar yeni platformu Clap ile birlikte çok sevilen hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Kullanıcılarını, hayranı olduğu ünlü isimlerle buluşturan ÇiçekSepeti Clap’te ister kendinize unutulmaz bir anı oluşturmak, isterseniz sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapmak için video mesaj talebinizi favori ünlünüze ileterek size özel video mesaj çekmesini sağlayabilirsiniz.

Sevdiklerinizin doğum gününü, yeni işini, yıl dönümünü kutlarken ya da “Geçmiş olsun” veya “Özür Dilerim” mesajınızı iletirken müzik, sinema, tiyatro, dizi, spor, sosyal medya ve televizyon dünyasının ünlü isimlerinden özel video talebinde bulunarak sıradışı bir sürpriz yapmak ÇiçekSepeti Clap’le mümkün. Sevdiğiniz ünlü isimle birlikte oluşturacağınız video mesajı, kendinize ya da talep ettiğiniz isme direkt olarak gönderebilir, isterseniz sosyal medya hesaplarınızda da paylaşabilirsiniz.

ÇiçekSepeti Clap’te kimler var?

Giderek artan çeşitliliği ile birbirinden ünlü isimler ve tanınmış kişiler ÇiçekSepeti Clap’te sizi bekliyor!

Eski milli futbolcu ve çok sevilen futbol yorumcusu Abdülkerim Durmaz, yönettiği ulusal ve uluslararası maçlarla ülkemizin en önemli hakemlerinden biri ve aynı zamanda hekim olan, yaptığı futbol yorumlarıyla da her hafta gündemi belirleyen Ahmet Çakar, dizilerdeki unutulmaz şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Aydilge, ailemizin Çok Gezenti’si Burak Akkul, spor haberleri onun anlatımıyla çok farklı, çok güzel olan Ceyla Büyükuzun, farklı ses rengi ve şarkı tarzı ile Türkiye’deki Akdeniz müziğinin mimarı olan Ege, Olimpiyatlara katılan en genç Türk sporcu unvanını alan Survivor 2020’nin başarılı yarışmacısı Elif Gören, Survivor 2020’deki hırsı ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken eski voleybolcu ve yüzme antrenörü Evrim Keklik, Masterchef’in önemli isimlerinden F. Batuhan Öner, Türk sinemasının en sevilen karakterlerden biri Sabit Kanca’ya hayat veren İsmail Baki Tuncer, 90’lı yılların en unutulmaz seslerinden Mansur Ark, Yok artık LeBron James” cümlesiyle zihinlerimize kazınan basketbolu sevdiren ses Murat Murathanoğlu, 26 yıldır şovmen kimliğiyle tanınan Okan Karacan, şarkılarıyla ve canlandırdığı karakterlerle çok sevilen Pınar Aydın, evlere ve yaşamlara mutluluk veren Mimar Selim Yuhay, Yazın gelişini onun şarkılarıyla anladığımız Serdar Ortaç, çektiği eğlenceli videolarla milyonlara ulaşan Tansu Dayan, Exatlon Challenge yarışmasının dikkat çeken ismi Yağmur Karabal, sesi, şarkıları, yorumu ve duruşuyla Türk müzik sektörü’nün önemli isimleri arasında yer alan Yaşar ve unutulmaz performanslarıyla Yunus Günçe, ‘Ç’ ile şimdi Clap’te!

ÇiçekSepeti Clap uygulamasına https://www.ciceksepeti.com/clap adresinden ulaşılabiliyor.