Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Citrix, Engellilere Yönelik Kapsayıcılık Açısından En İyi Şirketler Arasında Gösterildi

Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS), engellilere yönelik kapsayıcılık açısından en iyi iş yerleri arasında gösterildi.

Citrix, Engellilere Yönelik Kapsayıcılık Açısından En İyi Şirketler Arasında Gösterildi

Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS), engellilere yönelik kapsayıcılık açısından en iyi iş yerleri arasında gösterildi. Disability:IN ve Amerikan Engelliler Derneği’nin (American Association of People with Disabilities – AAPD) ortak girişimi olan DEI, iş hayatında engellilere yönelik kapsayıcılık açısından dünyadaki en kapsamlı değerlendirme ve karşılaştırmalı değerlendirme aracı olarak tanınıyor. DEI, şirketlerin engelli bireylerin işsizliği/eksik istihdamı üzerinde olumlu bir etki yaratmak amacıyla hayata geçirildi. Citrix, bu raprda ilk kez 2019 yılında yer almıştı.

80 ya da daha yüksek puan alan işletmeler, “Engellilere Yönelik Kapsayıcılık açısından En İyi İş Yerleri” olarak değerlendiriyor. Citrix bu değerlendirme, 100 puan aldı. Disability Equality Index, engelli bireyler için daha adil bir toplum yaratmaya katkısı olduğuna inanan şirketlere ışık tutuyor. Bu endeks, 60 milyon engelli Amerikalı için engelli haklarını savunma ve istihdam, teknoloji ve sağlık hizmetlerinin önündeki engelleri yıkma çalışmalarımız için bir kanal görevi görüyor.

Citrix Çeşitlilik ve Kapsayıcılıktan Sorumlu Direktörü Scott Ballina şunları söyledi:

Citrix’te insanların kendileri gibi davranabilecekleri ve özgün bir şekilde çalışabilecekleri pozitif ve kapsayıcı bir ortam yaratmanın önemini anlıyoruz. Çünkü çalışanların anlamlı katkılarda bulunabilmek için eşit fırsatlara sahip oldukları bir ekosistem inşa ettiğinizde yaratıcılığa ve inovasyona ilham vermiş oluyorsunuz; bu da nihayetinde çözümlerin ve hizmetlerin daha iyi, müşterilerin de daha mutlu olmasını sağlıyor. İnsan farklılığının gücü aracılığıyla, gücünü özgün bağlantılardan alan ve insan odaklı teknolojilerle desteklenen daha iyi bir çalışma şekli yaratmak için çok sıkı çalışıyoruz. Çabalarımızın DEI tarafından da farkedilmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Citrix ve Citrix’in çeşitlilik, kapsayıcılık ve çalışanları için üstünlüğüyle göze çarpan bir ortam yaratma taahhüdü hakkında daha fazla bilgi edinmek için https://www.citrix.com/about/diversity-inclusion/ adresini ziyaret edebilirsiniz.