Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Coca Cola şişelerinde OLED Kullanmaya Başladı

Coca Cola şişelerinde OLED teknoloji kullanılmaya başladı. Star Wars karakterlerinin kullandığı ışın kılıçları OLED ile aydınlandı.

Bu Coca-Cola şişeleri Rey ve Kylo Ren’in ışın kılıcını aydınlatmak için OLED kullanıyor

OLED‘lerin yapamayacağı bir şey var mı? Işın Kılıçlarını aydınlatmak için Coca-Cola OLED teknolojisini şişelerinde kullanmaya başladı.,

Star Wars ile: Skywalker’ın Yükselişi 20 Aralık’ta vizyona giriyor; gelecek filmi konu alan bir çok ürünü görmeye başlayacağız ancak özellikle bu Coca-Cola şişeleri görülmeye değer. Işın kılıçlarının OLED teknolojisi ile aydınlatıldığı şişelere ne dersiniz!

Etiketlere Her Dokunduğunuzda Işın Kılıcı Yanıyor!

Coca Cola şişelerinde OLED teknolojisi nasıl çalışıyor derseniz? etiketlere her dokunduğunuzda aydınlanan ışın kılıçlarıyla birlikte filmin ana karakterleri Rey ve Kylo Ren görülüyor.

Ne tür bir uzay büyüsünün ışın kılıçlarını aydınlattığını düşünenler için cavabın organik ışık yayan diyotlar (OLED) olduğunu söylemek gerekiyor. (OLED teknolojisi nedir)

TV’lerde gördüğümüz teknoloji daha sonra akıllı telefonlara şimdi ise Coca Cola şişelerinde kullanılmaya başlandı. OLED’in kullanılabileceği bir çok alan var. Görünen o ki OLED teknolojisinin yapamayacağı bir şey yok gibi.

Coca Cola’nın kullandığı bu tasarım Inuru adlı Berlin merkezli bir girişim tarafından yaratıldı. Her şişe, şirketin akıllı etiketlerinden birini içerir. Şişenin etrafını saran Etiketler, yerleşik bir basılmış pil ve ışın kılıcını aydınlatmak için gereken OLED diyotları içerir. 7

Inuru’ya göre en az 500 kullanıma kadar batarya süresi var. Şirket diyotların “çevre dostu” olduğunu iddia ediyor, çünkü nadir toprak metalleri kullanılmadan üretiliyorlar.

Bu Star Wars çalışması akıllı etiketlerin zeki uygulamalarından birisi olarak değerlendirilebilir ancak dünyaca ünlü şirket gelecekte bu teknolojisi ambalajlarında, reklamlarında daha fazla kullanabilir.

Elbette söz konusu şişeler şu anda sınırlısayıda üretildi ve bunu görmek isteyenlerin Singapura bilet almaları gerekiyor. şirketin şehirdeki 6 – 22 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleştirdiği “Galaktik Av” promosyonunun bir parçası olarak yalnızca 8.000 şişeyi piyasaya sürülecek.
Star Wars fanlarının bunlardan bir tane almak için sıraya gireceğini tahmin etmek zor değil.

Coca-Cola Singapore

Inuru