Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Çocuklar için ideal bayram hediyesi: TCL Akıllı Çocuk Saati

Uygun fiyatlı premium akıllı ürün ve deneyimlerin öncüsü TCL'in MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati, çocukları sevindirirken kendinize de gönül rahatlığı yaşatabileceğiniz en iyi hediye seçeneklerinden biri olarak öne çıkıyor.

Çocuklar için ideal bayram hediyesi: TCL Akıllı Çocuk Saati

Ara tatil ve bayram öncesi çocuklarınız için harika bir hediye: TCL Akıllı Çocuk Saati

Eğitim ve öğretim yılının ikici ara tatil döneminde ve bayram öncesinde çocuğunuz için hediye arıyorsanız, TCL MOVETIME MT42 Akıllı Çocuk Saati hem çocuğunuzu mutlu kılacak hem de konum takibi özelliği ile sizlere gönül rahatlığı yaşatacak.  

Uygun fiyatlı premium akıllı ürün ve deneyimlerin öncüsü TCL‘in MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati, çocukları sevindirirken kendinize de gönül rahatlığı yaşatabileceğiniz en iyi hediye seçeneklerinden biri olarak öne çıkıyor.

Çocuklar bu akıllı saat sayesinde dünyayı güvenle keşfederken ebeveynlerin de endişeleri ortadan kalkıyor. 4.5G sesli ve video aramalar ile metin mesajları Nano SIM kartıyla kullanılabilen TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saati, ebeveynlerin çocuklarıyla anında iletişim kurabilmelerini sağlıyor.

Ayrıca çocuklar, tek dokunuşla çalışan acil durum çağrı düğmesiyle acil durum için belirlenen kişilere herhangi bir gecikme olmadan anında ulaşabiliyor.

Ayrıca bu akıllı saat, çocukların her zaman nerede olduğunu gösteren gerçek zamanlı konum belirleme özelliğini de kullanıyor ve konum geçmişini kaydediyor.

Güvenli bölge coğrafi sınırlaması sayesinde çocuklar ebeveynlerin belirlediği alanın dışına çıkmaları durumunda cihaz ebeveynlerin telefonlarına bir uyarı gönderiyor. Üstelik TCL MOVETIME MT42 akıllı çocuk saatinde kullanımı çocuklar için daha ideal hale getirmek amacıyla 1,54″ ekranda görüntülenen özel Kids UI bulunuyor. Kullanımı kolay Kids UI, renkli duvar kâğıtları ile ana ekranların kişiselleştirilmesine olanak tanıyor.