Sosyal Medya

Eğitim

Çocuklar için Online İNGİLİZC EĞİTİMİ

Çocukken İngilizce öğrenmek, daha sonraki yaşam için başarının bir anahtarıdır. Bu sebeple bir ebeveyn olarak çocuğunuzun kariyeri için en güzel hediye, ona kaliteli bir İngilizce eğitimi sağlamaktır. Novakid, 4-12 yaş arası çocuklar için online İngilizce eğitim platformu olmasıyla kalite konusunda tam bir profesyoneldir.

Çocuklar için Online İNGİLİZC EĞİTİMİ

İngilizce dünyada en çok konuşulan ve geçerliliği en fazla olan dillerden biridir. İngilizce konuşanlar genellikle eğitim ve iş hayatlarında başarılı, sosyal çevrede ise daha özgüvenli bireyler olurlar. Çocukken İngilizce öğrenmek, daha sonraki yaşam için başarının bir anahtarıdır. Bu sebeple bir ebeveyn olarak çocuğunuzun kariyeri için en güzel hediye, ona kaliteli bir İngilizce eğitimi sağlamaktır. Novakid, 4-12 yaş arası çocuklar için online İngilizce eğitim platformu olmasıyla kalite konusunda tam bir profesyoneldir. Online dil okulumuz, alanında uzman ve anadili İngilizce olan eğitim kadrosuyla çocuğunuzun ikinci dil olarak İngilizce (ESL) öğrenmesine yardımcı olmanın mükemmel bir yoludur.

Anadili İngilizce Eğitimcilerin Öğrenmedeki Rolü

Eğitim kadrosunun kalitesi, bir dil okulunu tercih edilebilir kılan öncelikli unsurlardan biridir. Ekibimizdeki her bir öğretmen, anadili İngilizce olan ve online öğretim deneyimine sahip sertifikalı bir ESL uzmanıdır. Anadili İngilizce olan bir eğitimciyle öğrenmek, hızlı sonuç almanın en etkili yoludur ve birçok olumlu yönü vardır.

  • Anadili İngilizce olan öğretmenler, kelimelerin doğru telaffuzunu öğreterek daha profesyonel bir İngilizce öğrenimini teşvik ederler.
  • Yabancı ülkenin kültürüne ve gündelik yaşamına hakimiyetinden dolayı çocukların, deyimsel İngilizce ve günlük konuşma diline alışmasını sağlarlar.
  • Çocuğunuzun yabancı insanlarla konuşmadaki özgüven eksikliğini ortadan kaldırmaya yardımcı olurlar.
  • Anadili İngilizce olan öğretmenler, çocuğunuzun konuşma becerisinin yanında dinlemesinin de kusursuz olmasına katkıda bulunurlar.

Bir öğretmenin işindeki en önemli başarı, çocuğa özenle bilgi aktarmak ve onda öğrenme isteği uyandırmaktır. Novakid’in eğitim kadrosu bu vizyon ve misyonuyla çocuğunuz için adeta bir süper kahramandır!

Ders Programlarımızın Özellikleri

Uzman eğitim kadrosunun yanında, öğrencinin aktif bir şekilde rol oynadığı derslerimiz, önem verilen diğer bir unsurdur. Novakid’deki tüm eğitimlerimiz, Avrupa Ortak Dil Referans Çerçevesi’ne (CEFR) dayanmaktadır. Bunun yanında çeşitli ders yöntemleriyle hızlı ve kalıcı bir öğrenim amaçlanmıştır.

Çocuğunuzun İngilizceden zevk alması ve dile daha fazla ilgi duyması için geliştirilmiş oyun tabanlı sınıflarda dersler büyüleyici hale gelir. Bu sınıflar öğrencilerimizin başarısını sürekli hale getirmek için özenle tasarlanmıştır. Temalı oyunlar, ev ödevleri ve ilgi alanlarına dayalı görevler, çocuğu ilk saniyeden itibaren öğrenme sürecine dahil eder.

Birebir ders imkanı! Her çocuğun özelliklerini dikkate alarak, kişisel hedeflere, ilgi alanlarına ve dil yeterlilik düzeyine dayalı bir eğitim planı oluşturduk. Bireysel 25 dakikalık dersler sayesinde çocuğunuzla özel olarak ilgilenilerek eksiklikleri üzerinde yoğunlaşılır.

Ders programları deneyimli uzmanlar tarafından hazırlanarak 4-12 yaş arası çocukların eğitimsel ve psikolojik özelliklerine odaklanılmıştır. İngilizce eğitiminde basitten başlayıp yavaş yavaş seviye artırma yöntemi izlenmiştir. Aynı zamanda uzmanlarımız eğitim sürecini kontrol edip, öğrenme materyalini sürekli olarak geliştirmektedirler. Çocuğunuz için güzel bir gelecek inşa etmek istiyorsanız siz de Novakid’in fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Online İngilizce Eğitiminin Avantajları

Birçok ebeveyn artık online İngilizce eğitimini tercih etmektedir. Öğrenim boyunca teknolojinin imkanlarından yararlanılması son derece önemlidir. Online eğitim için gerekli olan materyaller ise internet, tablet, cep telefonu, ya da laptoptur. Bu cihazlardan birine sahipseniz Novakid’le çocuğunuza kolayca online İngilizce eğitimi verebilirsiniz.

Yüz yüze eğitim modelinin yaygın olması sebebiyle online eğitime çok sıcak bakılmasa da, şu anki İngilizce eğitimimizin başarı ve veriminden dolayı bu modelin daha öğretici olduğu bir gerçektir. Online İngilizce eğitimin en büyük avantajı yol sebebiyle oluşan zaman kaybının önlenmesidir. Bunun yanında online eğitim hem daha ekonomik hem de daha konforludur. Çocuğunuz evinizin konforunda rahat bir şekilde eğitimini alabilecektir. Çocuklar için online İngilizce eğitimi veren bir kurum olarak siz ebeveynlerin gözü arkada kalmadan ve çocuklarınızın her zaman kendini rahat hissederek eğitim alabileceği bir yer olmasına özen gösteriyoruz. Çocuklar için İngilizce eğitimi hiç bu kadar keyifli olmamıştı!