Sosyal Medya

Eğitim

Çocuklar Netflix ile yarıyıl tatilinde de öğrenmeye devam edecek

Çocukların yalnızca kendi yaş gruplarına ve beğenilerine uygun yapımlarla buluşmasını sağlayan Netflix’in yarıyıl tatiline özel önerileri...

Çocuklar Netflix ile yarıyıl tatilinde de öğrenmeye devam edecek

Yarıyıl tatilinde çocuklarını eğlenceli ve eğitici yapımlarla buluşturmak isteyen anne babaların yardımına Netflix koşuyor.

Zengin içerik kütüphanesi, özel çocuk profilleri ve güçlü ebeveyn kontrolleri ile çocukların yalnızca kendi yaş gruplarına ve beğenilerine uygun yapımlarla buluşmasını sağlayan Netflix’in yarıyıl tatiline özel önerilerinden birkaçı şöyle:

  • Karşınızda StoryBots – 3 yaş ve üzeri

Gökyüzü neden mavi? Dişlerimizi neden fırçalamalıyız? Uçaklar nasıl uçuyor? Sevimli ve meraklı StoryBots karakterleri, çocukların sorduğu bu ve benzeri soruları eğlenceli ve öğretici bir şekilde yanıtlıyor.

  • Octonautlar ve Büyük Set Resifi – 4 yaş ve üzeri

Su altı kaşifi Octonautlar, yeni arkadaşlarının yuvasını kurtarabilmek için mercan yiyen aç deniz yıldızlarını engellemenin bir yolunu bulmaya çalışıyor.

  • Emily’nin Muhteşem Laboratuvarı – 5 yaş ve üzeri

Bilim meraklısı Emily Calandrelli, evde kolayca yapılabilecek deney ve aktivitelerle özellikle fen bilimlerine ilgi duyan çocuklara cazip gelecek keyifli bir yapım sunuyor.

  • Gezegenimiz – 6 yaş ve üzeri

‘Sir’ unvanlı doğa tarihçisi ve programcısı David Attenborough’un sunduğu bu olağanüstü belgesel, gezegenimizin doğal güzelliklerini ortaya koyarken iklim değişikliğinin tüm canlıları nasıl etkilediğini de gözler önüne seriyor.

  • Kim Kimdir? – 7 yaş ve üzeri

Komedyen Andy Daly, skeçlerden oluşan bu programda bir grup gençle birlikte dünya tarihinden önemli isimleri ekrana taşıyor ve çocukların eğlenceli bir şekilde tarih öğrenmesini sağlıyor.

  • Absürt Gezegen – 8 yaş ve üzeri

Dünyanın en ilginç hayvanlarının yaşamlarına eğlenceli ve bilimsel bir bakış açısı sunan bu yapımı ‘Doğa Ana’nın kendisi seslendiriyor. 

  • Doğaya Karşı Mücadele – 10 yaş ve üzeri

Çocuklar bu interaktif dizide ünlü maceracı Bear Grylls’in dünyanın en zorlu ortamlarında hayatta kalmasına ve zorlu maceraları tamamlamasına yardımcı olma şansını yakalıyor.