Sosyal Medya

Otomobil

Continental ve Sennheiser’dan yeni nesil araç içi ses sistemi!

Continental ve Sennheiser'dan yeni nesil araç içi ses sistemi. Continental’in Ac2ated Sound sistemi ile Sennheiser’in araç içi ses sistemi...

Continental ve Sennheiser’dan yeni nesil araç içi ses sistemi!

Teknoloji şirketi ve premium lastik üreticisi Continental ile ses uzmanı Sennheiser, Sennheiser’in Berlin mağazasında düzenlenen özel bir etkinlikle yeni nesil araç içi ses çözümlerini tanıttı. AMBEO Mobilite teknolojisinin Continental Ac2ated Sound sistemiyle birleşmesiyle ortaya çıkan sitem, araç içinde minimum donanımla bir konser salonu deneyimi sunulabiliyor.

Teknoloji şirketi ve premium lastik üreticisi Continental, ses uzmanı Sennheiser ile önemli bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında iki kurum, ileri teknolojiyle ortaya çıkan yeni nesil araç içi ses çözümlerini geliştirdi.

Kullanıcılar, Continental’in Ac2ated Sound sistemi ile Sennheiser’in araç içi ses sistemi AMBEO Mobility’nin teknolojisinin birleşimiyle sürükleyici bir araç içi eğlence deneyiminin keyfini çıkarabilecek. Aynı zamanda Sennheiser ve Continental araç içi ses sistemi, her koltuk için tam ses kişiselleştirmesine izin veriyor. Arama kalitesinden, kişiselleştirilmiş içerik çalmaya uzanan ve kullanıcı konforu düşünülerek tasarlanan AMBEO Mobility, sürücünün ve yolcuların kulaklarına yakın bir yere yerleştirildiğinde dahi dinleme deneyimini önemli ölçüde iyileştiriyor. Özel olarak tasarlanmış koltuk başlıkları ile yolcular, sesli kitap dinlerken aynı zamanda sürücü de arama yapabiliyor.

Araç ses konseptleri için özel ses sistemleri…

AMBEO Mobility yazılımı, herhangi bir müzik parçasının temel bileşenlerini analiz edip, uygun hoparlör veya aktüatör aracılığıyla dışarıya aktarıyor. Böylece tamamen temiz ve yalın ses deneyimi yaratıyor.. AMBEO Mobilitiy, Continental’in daha da geliştirilmiş Ac2ated Sound sisteminin entegrasyonu sayesinde minimum donanımla bir konser salonu deneyimi sunulabiliyor. Yazılım ayrıca bas tepkisini iyileştiren ve zenginleştiren yeni bir özellik de içeriyor. AMBEO Mobilitiy ses sistemi düşük frekansları optimum güç ve etki ile yeniden üretirken, araç dışına gürültü çıkışını etkili bir şekilde sınırlıyor. Ayrıca AMBEO Mobility’nin üstün teknolojisi sayesinde de araç ses konseptleri için özel ses sistemleri tasarlanabiliyor.