Sosyal Medya

Kripto Para

CRV yükseldi, Silo Llama Rekor TVL’ye ulaştı

Bybit Global tarafından hazırlanan değerlendirmede günün sektör gelişmeleri yer alıyor. SPX endeksi %0,27 artış gösterdi, Önümüzdeki hafta için yatırımcıların beş temel göstergeye dikkat etmesi gerekiyor: Tüketici Güveni, Yeni Konut Satışları, 2. çeyrek Nihai GSYH, Enerji fiyatları ve Kazanç raporları. Daha geniş kripto para piyasası, son 24 saat içinde Bitcoin ve Ethereum’un sırasıyla %0,16 ve %0,15 artmasıyla yükselişte.

CRV yükseldi, Silo Llama Rekor TVL’ye ulaştı ve Archimedes $crvUSD havuzunu başlattı; ZeroSync Bitcoin için ilk sıfır bilgi ışık istemcisini geliştirdi

 

Bybit Global tarafından hazırlanan değerlendirmede günün sektör gelişmeleri yer alıyor.

SPX endeksi %0,27 artış gösterdi, Önümüzdeki hafta için yatırımcıların beş temel göstergeye dikkat etmesi gerekiyor: Tüketici Güveni, Yeni Konut Satışları, 2. çeyrek Nihai GSYH, Enerji fiyatları ve Kazanç raporları. Daha geniş kripto para piyasası, son 24 saat içinde Bitcoin ve Ethereum’un sırasıyla %0,16 ve %0,15 artmasıyla yükselişte.

Bugünün en iyi performans göstereni, balina aktivitesi ve ekosistemin büyümesine katkıda bulunan yeni entegrasyonların ardından son 24 saatte %9,6 yükselen CRV oldu.

Ocak 2020’de piyasaya sürülen Curve Finance (CRV), bir ahır takası DEX’i ve Ethereum’un ötesinde birden fazla blok zinciri üzerinde çalışıyor. Yönetişim tokenı olan CRV, likidite sağlayıcılarını ödüllendirmekte ve oy hakkı vermektedir. Son zamanlarda, 10,44 milyon CRV tokenı satın alan ve stake eden gizemli bir balina nedeniyle CRV’nin fiyatı yükseldi. Silo Llama’daki $CRV silosu da 60 milyon $ TVL ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak $crvUSD için derin likidite sundu ve Archimedes ilk $crvUSD havuzunu Convex Finance ve Curve Finance’e yerleştirdi.

İsviçreli kar amacı gütmeyen ZeroSync, Bitcoin için verimliliği ve gizliliği artırmayı amaçlayan ilk sıfır bilgi ışık istemcisi üzerinde çalışıyor. Doğrulayıcı, diğer şeylerin yanı sıra, bir Bitcoin tam düğümünün cep telefonlarında çalışmasına izin verebilecek zk kanıtı tabanlı hafif istemcileri etkinleştirir. ZeroSync ayrıca bir çatallanma gerektirmeden Bitcoin’e sabit paralar ve önemli bir verim artışı getirebilecek ikinci katman bir protokol planlıyor. Gizlilik, STARK’ların kullanımıyla geliştirilmiştir ve bu çaba, StarkWare’in Cairo programlama dilinin Ethereum dışında ilk kullanımına işaret etmektedir. Bitcoin’in mimarisi hızlı değişikliklere direnirken ZeroSync, yakında çıkacak olan Simplicity programlama dilini Bitcoin’in yeteneklerini artırmanın ve geniş bir fikir birliğine ihtiyaç duymadan en iyi zk kanıt sistemlerini uygulamanın bir yolu olarak görüyor.