Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Cyberpunk 2077’nin ücretsiz 2.0 güncellemesi 21 Eylül’de geliyor

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin Phantom Liberty genişletmesini yayınlamadan önce, aksiyon rol yapma oyununa büyük değişiklikler getiren bir güncellemeyi yayınlıyor olacak.

Cyberpunk 2077’nin ücretsiz 2.0 güncellemesi 21 Eylül’de geliyor

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin Phantom Liberty genişletmesini yayınlamadan önce, aksiyon rol yapma oyununa büyük değişiklikler getiren bir güncellemeyi yayınlıyor olacak.

 

CD Projekt Red, 2.0 güncellemesinin 21 Eylül’den itibaren yayınlanacağını ve bu oyunun halihazırda sahibi olan herkes için ücretsiz olacağını duyurdu. Bu yama, oyunda daha önce görülmemiş yeni beceri ağaçları ve avantajları sunuyor. Aynı zamanda evrenin polis sistemine de bir yenileme sağlıyor, böylece geliştiricinin “açık, basit kurallar” olarak tanımladığı kurallara göre çalışıyor.

“Oyundaki suç faaliyetleri cezalandırılıyor, polisler kaçakçıların peşine düşüyor ve siberpsikozdan etkilenen kişileri sorgusuz sualsiz öldürüyor. Oyunun arayüzü artık ekranda görüntülenen bir Isı sistemi aracılığıyla polislerin bir oyuncunun peşine düşme olasılığını gösterecek. Maksimum Isı seviyesine (5 yıldız) ulaşanlar bir Max Tac mini-boss deneyimiyle karşılaşacak. Yetkililerden kaçmayı seçerlerse, kaçmak zorunda kalacakları araba kovalamacalarına ve yol engellerine girecekler. Polislerin onları yakalamayı başarması durumunda, barışçıl bir şekilde teslim olamayacaklar veya rüşvet vererek kaçamayacaklar. Ancak polisleri atlatmayı başarırlarsa, NPC’ler olay yerinden ayrılmaya başladığında artık takip edilmediklerini anlayacaklar.”

Güncelleme 2.0 aynı zamanda oyunculara düşmanları araçlarından çıkarmanın yeni yollarını da sunuyor. Ayrıca belirli göçebe arabaları için yeni monte edilmiş silahlar da kullanabilir duurmda. Bu arada, netrunner‘lar düşmanlarının araçlarını hackleyip ele geçirebilir ve patlatabilirler. Tüm bunlara ek olarak, güncelleme ayrıca UI ve UX iyileştirmeleri, yeni ganimetler, işçilik değişiklikleri ve yeni radyo istasyonları ile birlikte geliyor.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ise oyuna yepyeni bir hikaye, karakterler (bunlardan biri Idris Elba’yı örnek alarak modellendi) ve görevler ekliyor. 26 Eylül’de satışa sunulacak ve oyunculara 30 dolara mal olacak.