Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Dassault Systèmes Hannover Messe 2023’te sanal ikiz deneyimi çözümlerini sergileyecek

Dassault Systèmes, 17-21 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Hannover Messe 2023'te sürdürülebilirlik ve geleceğe yönelik uygulanabilir teknolojilere odaklanacak.

Dassault Systèmes Hannover Messe 2023’te sanal ikiz deneyimi çözümlerini sergileyecek

Dassault Systèmes, 17-21 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Hannover Messe 2023‘te sürdürülebilirlik ve geleceğe yönelik uygulanabilir teknolojilere odaklanacak.

17. salondaki D26 standında boy gösterecek olan teknoloji şirketi, dijital sürekliliğin tüm değer zinciri boyunca nasıl uygulandığını gözler önüne serecek. Dassault Systèmes ayrıca katılımcılara sürdürülebilir adımların, karar alma süreçlerinin her noktasına nasıl dahil edildiğini de anlatacak.

Verimli süreçler oluşturmak, maliyetleri düşürmek ve ekolojik ayak izini azaltmak şirketlerin karşılaştığı zorluklar arasında yer alıyor. Bu nedenle, şirketlerin inovatif kalabilmek adına dijital süreçlerini oluşturmaları ve yeni yöntemler geliştirmeleri gerekiyor. Bunu başarmak için silo çözümlerini aşarak iş birliklerini geliştirmek ise, şirketlerin atması gereken önemli adımlardan sadece bir tanesini temsil ediyor.

Dassault Systèmes, Hannover Messe’de 3DEXPERIENCE platformunun departmanlar ve kuruluşlar arasında üstlendiği köprü görevini sergileyecek. Bu platform ayrıca sanal ortamlar aracılığıyla iş akış süreçlerini iyileştirirken, kullanıcıların sürdürülebilir inovasyon çözümlerini deneyimlemelerine yardımcı olmayı da hedefliyor.

Sanal İkiz Deneyimi ve Artırılmış Gerçeklik

Dassault Systèmes, sanal ikiz deneyiminin de yardımıyla üretim alanlarına odaklanacak ve gerçek ile sanal dünyaların nasıl birleştiğini gözler önüne serecek. Sergilenecek olan demoda, sanal ikiz çözümlerinin ve artırılmış gerçekliğin montaj ve bakımda bir destek sistemi olarak konumlandırılması anlatılacak. Kalite denetiminde destekleyici veya tam otomatik bir çözüm olarak kullanılan üretim ve müşteri hizmetlerinden dört akış örneği de bu demoda sergilenecek.

Stant ziyaretçileri, diğer unsurların yanı sıra, bir ürünün mevcut durumuyla hedeflenen durumunu karşılaştıran robot destekli kamera sistemini de deneyimleyebilecek. Söz konusu kamera sistemi ile çalışanlar, yapının durumunun doğruluğunu veya değişikliklerin gerekliliğini hızlı bir şekilde değerlendirebilecek. Sanal ikiz deneyimi ayrıca çalışanların günlük işlerine destek olmayı da amaçlıyor. Bunlara ek olarak, bu sistem veri kullanımı yoluyla merkezinde her zaman insanı konumlandıran sürdürülebilir ve verimli kalite denetimini de mümkün kılıyor.

AES ve OMRON‘un da aralarında bulunduğu Dassault Systèmes partnerleri inovasyonu teşvik etmek için 3DEXPERIENCE platformunu sahada nasıl kullandıklarını gösterecekler.