Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

DECATHLON, Apple Vision Pro’da Sürükleyici Bir Deneyim Sunmaya Hazırlanıyor!

Dünyanın en büyük spor malzemeleri perakendecisi DECATHLON, Apple Vision Pro'ya yönelik yepyeni ve sürükleyici alışveriş uygulamasıyla müşterilerine son teknoloji ürünü bir deneyim sunmaya kararlı. Uygulama, 2 Şubat'ta Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanıma sunulacak.

DECATHLON, Apple Vision Pro’da Sürükleyici Bir Deneyim Sunmaya Hazırlanıyor!

 

Dünyanın en büyük spor malzemeleri perakendecisi DECATHLON, Apple Vision Pro’ya yönelik yepyeni ve sürükleyici alışveriş uygulamasıyla müşterilerine son teknoloji ürünü bir deneyim sunmaya kararlı. Uygulama, 2 Şubat’ta Amerika Birleşik Devletleri’nde kullanıma sunulacak.

Özel ekiplerin aylar süren kurum içi geliştirme çalışmalarının ürünü olan DECATHLON uygulaması, müşterilerin şirketin en son yeniliklerini keşfetmelerini ve en sevdikleri spor ürünlerini satın almalarını sağlamak adına Apple Vision Pro için yeniden tasarlandı. Uygulama Amerika Birleşik Devletleri’nde, kullanıcıların outdoor maceralarına eşlik etmek üzere tasarlanmış outdoor ve bisiklet ürünlerinden oluşan bir seçki sunacak.

Apple Vision Pro, sınırsız tuvaliyle sunduğu görsel zenginliği, sorunsuz ve sürükleyici bir alışveriş deneyimine dönüştürüyor. DECATHLON müşterileri bu yeni uygulamayla, göz açıp kapayıncaya kadar yeni DECATHLON ürünlerini, kişisel ortamlarında 3 boyutlu olarak görüntüleyebiliyor. Böylelikle her ürünün hikayesini keşfederek seçmek ve ürünleri satın almak son derece kolay hale geliyor.

DECATHLON, ister ara sıra spor yapsın, ister profesyonel sporcu olsun, sporun büyüsüne kapılan tüm kullanıcılarının alışverişlerinde, her geçen gün daha sürükleyici bir müşteri deneyimine imza atıyor. Müşteriler, Apple Vision Pro gibi yeni platformlara yapılan yatırımlarla, Decathlon’u hem evde hem de mağaza ortamında birçok farklı açıdan deneyimleme fırsatı bulacak. Bu uygulama, DECATHLON müşterilerine vaat edilen yepyeni bir olasılıklar dünyasının ilk örneğini temsil ediyor.

DECATHLON CEO’su Barbara Martin Coppola, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Apple Vision Pro ile müşterilerimize benzersiz ve sürükleyici bir deneyim sunmaktan büyük bir heyecan duyuyoruz. Bu uygulama, dünyanın dört bir yanında görev alan ekip arkadaşlarımızın tasarım ve teknolojiye olan inanılmaz bağlılığının önemli bir örneği. Bu uygulamayla, modern spor dünyasında yeniliklere imza atma taahhüdümüzü de bir adım ileri taşımış oluyoruz. Kullanıcılarımızın spor deneyimine eşlik eden bu yenilikçi ve heyecan verici katkılar, gelecekteki olağanüstü gelişmelere de ışık tutacak.”

2 Şubat’tan itibaren ABD’de kullanıma sunulacak olan uygulama zaman içinde güncellenmeye devam edecek.