Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Yeni özelliğiyle Deezer artık kullanıcıların ruh haline uygun müzik öneriyor!

Küresel müzik hizmeti, imza özelliği Flow’un kullanıcıların beğenilerini gözeten algoritmasına ek olarak Flow Moods ile dinleyicilerin duygu durumlarına öneride bulunabilecek.

Flow Moods ruh haline uygun müzik seçeneği sunuyor

Yeni özelliği ile Deezer Flow’dan sonra kişiselleştirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyor 

Yeni “Flow Moods” özelliği ile Deezer artık kullanıcıların ruh haline uygun müzik önerilerinde bulunuyor. Küresel müzik hizmeti, imza özelliği Flow’un kullanıcıların beğenilerini gözeten algoritmasına ek olarak Flow Moods ile dinleyicilerin duygu durumlarına öneride bulunabilecek.

Kullanıcıların en sevdiği şarkıların ve yeni önerilerin sonsuz bir listesi olan Deezer’ın Flow’u, artık yepyeni bir akıllı Flow Moods çarkı içeriyor (Flow Moods, iOS ve Android cihazlarda tüm kullanıcılar için dünya çapında mevcut).  Bu özellikle birlikte Deezer, müzikseverlerin ruh haline dayalı bir müzik kutusu sunan tek akış hizmeti oldu. Kişiselleştirmeyi bir sonraki seviyeye taşıyan Flow Moods’da bulunan her bir “ruh hali” kullanıcıların zevkine ve dinleme tercihlerine benzersiz bir şekilde uyum sağlıyor.

Deezer’ın yeni Flow Moods’u, Flow’a benzer şekilde kullanıcılar için doğru ruh hali karışımını oluşturmak için dünyanın dört bir yanındaki editörlerinden gelen verileri, akıllı algoritmaları ve önerileri kullanıyor. Böylece kullanıcılarının sevdiği sanatçıların yanı sıra yeni müzikler keşfetmelerine yardımcı olacak yeni parçaları içeriyor. Akış ruh halleri sürekli olarak güncelleniyor, böylece müzikseverler aynı önerileri tekrar tekrar duymaktan zorunda kalmıyor.

Deezer’ın 6 Flow Moods’u şunlar:

  • Sen & Ben – Çiftlerin modunu yükseltip iyi hissettirecek romantik parçalar.
  • Motivasyon – Titreyip kendine gelmeye ihtiyacı olanlara antrenmanları keyifli bir deneyime dönüştürecek bir karışık liste.
  • Sakin – En sevilen sanatçılarla dinleyicileri rahatlatacak ve gevşetecek liste.
  • Melankoli- Kendisini melankolik hisseden ve bunu sonuna kadar yaşamak isteyen kullanıcılar için.
  • Fokus- Dikkatinin dağılmasını istemeyen kullanıcılar için Deezer’ın hazırladığı hedefe ulaşmaya yardımcı olacak müzik listesi.
  • Parti-. İster tek kişilik ister kalabalık partiler için dans listesi.

Deezer’ın Ürün ve Teknoloji Baş Sorumlusu Matthieu Gorvan “Flow’umuz zeten müzik tutkunlarına benzersiz ve gerçekten kişiselleştirilmiş bir müzik yolculuğu sunuyor. Şimdi müzik önerilerimizi bir sonraki seviyeye taşıyoruz. Flow Moods sayesinde dinleyicilerimizin günlük ruh halleri ve hisleriyle alakalı, duygusal olarak bağlantılı bir deneyim yaşamalarını sağlıyoruz,” dedi.

Ruh haline uygun müzik için Flow’da parçaları çalmaya başlar başlamaz kullanıcılar kapak görselinde Flow Moods’un renkli çarkını görecekler. Çarka dokunduktan sonra modlarına uygun müziği seçebilecekler.

Flow Moods, iOS ve Android cihazlarda tüm kullanıcılar için dünya çapında mevcut…