Sosyal Medya

Fintech

Denizli, Girişimciler İçin Önemli Bir Kilometre Taşı Niteliğinde!

Denizli Genç İş İnsanları Derneği DEGİAD’nin girişimcilerle yatırımcıları buluşturduğu Laodikeia Venture Days isimli etkinliği gerçekleştirdi.

Denizli, Girişimciler İçin Önemli Bir Kilometre Taşı Niteliğinde!

 

Denizli Genç İş İnsanları Derneği DEGİAD’nin girişimcilerle yatırımcıları buluşturduğu Laodikeia Venture Days isimli etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte jüri üyeliği yapan Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü Duygu Eren, girişimcilik dünyasının önde gelen kurum ve isimlerinin yaratacağı sinerjinin Denizli ve çevre illerdeki girişimciler için önemli bir kilometre taşı niteliğinde olduğunu açıkladı.

 

Gen Türkiye ve Habitat işbirliği ile Denizli Genç İş İnsanları Derneği DEGİAD’nin girişimcilerle yatırımcıları buluşturduğu Laodikeia Venture Days isimli etkinliği 17 Ağustos’ta gerçekleştirildi. Etkinlikte özenle seçilmiş 11 adet girişimci sunum yaparak Türkiye’nin önde gelen yatırım fonlarından ve melek yatırımcılardan yatırım almaya çalıştı. Denizli’de ilk kez düzenlenen bu etkinliğe Türkiye’nin en önemli yatırım fonlarından, Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü Duygu Eren de katılarak jüri üyeliği yaptı.

 

Etkinlikte konuşan Keiretsu Forum Türkiye Genel Müdürü Duygu Eren, Denizli’de tekstil, mermer, kablo, demir çelik dışında farklı teknolojik ve katma değerli sektörlerin de büyümesinin önünü açacak bu etkinliğe katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek,

“Girişimcilik ekosisteminin tüm dünyada hızlı bir büyüme ivmesi yakalamış olması ülkemizde de girişimciliğe olan ilgiyi zirveye taşımış durumda. 2022 yılında Türkiye’nin İlk Girişimcilik Merkezi GEN Campus, Denizli’de açıldı. GEN Campus Denizli ekosisteme büyük katkı sağlamaya devam ederken, girişimcilik ekosistemini güçlendirici etkinlikler düzenlemek Denizli’nin en önemli misyonlarından biri haline gelmiş durumda. Girişimcilik alanında çok önemli tecrübeye sahip Türkiye’nin önde gelen isimleri Denizli’de bu etkinlikte yatırımcılarla ve girişimcilerle buluştu. Girişimcilik dünyasının öncü kurum ve isimlerinin yaratacağı bu sinerji, Denizli ve çevre illerdeki girişimciler için önemli bir kilometre taşı niteliğinde diyerek sözlerini tamamladı.