Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Despec AŞ, +360’ın Türkiye’deki tek distribütörü oldu

Despec AŞ, Qihoo 360'ın markaları arasında IoT ve akıllı cihazların inovasyonuna odaklanan +360'ın Türkiye'deki tek distribütörü oldu.

Despec AŞ, +360’ın Türkiye’deki tek distribütörü oldu

 

  • Despec AŞ, Qihoo 360’ın markalarından +360’ın Türkiye’deki tek distribütörü oldu

Despec AŞ, Qihoo 360’ın markaları arasında IoT ve akıllı cihazların inovasyonuna odaklanan +360’ın Türkiye’deki tek distribütörü oldu.

Pek çok sektör lideri markanın distribütörlüğünü gerçekleştiren Despec AŞ, Qihoo 360 şirketler grubunun markası olan +360’ın Türkiye’deki tek distribütörü olmasını sağlayan anlaşma imzaladı.

IoT ve akıllı cihazların inovasyonuna odaklanan +360, dünyanın dört bir yanındaki insanlara lider teknolojisiyle donatılmış akıllı ve güvenli bir yaşam tarzı sunmayı hedefliyor. Ürün grupları arasında robot süpürgeler, akıllı saatler, akıllı ev güvenliği sistemleri ve araç içi kameraları öne çıkıyor.

Despec AŞ Genel Müdürü Emrah Küçükgirgin, yeni işbirliğiyle ilgili şunları söyledi:

“Ülkemizin en dinamik ve yenilikçi teknoloji ürünleri dağıtıcısı olarak Türkiye’deki kullanıcılara +360’ın gelişmiş ürünlerini ulaştıracak olmaktan mutluluk duyuyoruz. 2023 için belirlediğimiz hedefler çerçevesinde dağıtımını üstlendiğimiz markalar arasına alanında lider şirketleri eklemeye devam edeceğiz” dedi.