Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Despec AŞ, SteelSeries’ten yılın distribütörü ödülünü kazandı

1998 yılından bu yana Türkiye'nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup çatısı altında Türkiye'yi dijital çağın yeni teknolojilerine ait yaratıcı markalarla buluşturan Despec AŞ, SteelSeries'in 2022 yılının dört çeyreğinde de hedefini tutturan dünyadaki tek distribütör oldu.

Despec AŞ, SteelSeries’ten yılın distribütörü ödülünü kazandı

1998 yılından bu yana Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup çatısı altında Türkiye’yi dijital çağın yeni teknolojilerine ait yaratıcı markalarla buluşturan Despec AŞ, SteelSeries’in 2022 yılının dört çeyreğinde de hedefini tutturan dünyadaki tek distribütör oldu. Türkiye’deki tek distribütörü olduğu SteelSeries de Despec AŞ’ye bu başarısı karşılığında “Yılın Distribütörü” ödülünü verdi.

Pek çok sektör lideri markanın distribütörlüğünü gerçekleştiren Despec AŞ, Türkiye’de tek distribütörü olduğu SteelSeries tarafından “Yılın Distribütörü” ödülüne layık görüldü. Despec AŞ, 2001 yılında Danimarka’da kurulan bilgisayar çevre birimleri ve aksesuarları üreticisi SteelSeries‘in 2022 yılının dört çeyreğinde de hedefini tutturan dünyadaki tek distribütörü olarak bu ödülü almaya hak kazandı.

Despec AŞ Genel Müdürü Emrah Küçükgirgin, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Türkiye’de yıllardır SteelSeries gibi değerli ve alanında lider bir markanın tek distribütörü olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Dünyada dört çeyrekte de hedefini tutturan tek distribütör olarak aldığımız bu ödül bizim için gerçekten çok değerli. Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen SteelSeries ailesine, tüm iş ortaklarımıza ve her zaman azimle, heyecan ve tutkuyla çalışan ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaklaşık 12 yıldır gururla dağıtımını üstlendiğimiz SteelSeries ile yaptığımız işler pek çok ödülle taçlandı. Bu başarımızın önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde devam etmesi için çalışmaya devam edeceğiz.”