Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

DİA Yazılım’dan Mobil E-İrsaliye Kesilmesi uygulaması!

DİA, Mobil Uygulaması ile e-İrsaliye oluşturma işlemlerinin mobil cihazlardan gerçekleştirilmesini sağlıyor. e-irsaliye ile kağıt tüketimi...

E-İrsaliye ile Kağıt Kullanımına Son

DİA, Mobil Uygulaması ile e-İrsaliye oluşturma işlemlerinin mobil cihazlardan gerçekleştirilmesini sağlıyor.

DİA Yazılım, özellikle mobil kullanımın her alanda hızla artması nedeniyle mobil uygulamalardaki çalışmalarına hızla devam ederken, iş süreçlerinde özgürlük ve kolaylık sağlamayı hedefliyor. Bunlardan biri de Mobil E-İrsaliye Kesilmesi uygulaması.

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, artan küresel ısınmaya katkı sağlamamak için e-İrsaliye’ye geçişin çok önemli bir adım olduğunu belirterek, “DİA mobil uygulamasında e-İrsaliye ile kağıt kullanımınızı azaltarak maliyetlerinizi düşürürken, doğaya da faydalı oluyorsunuz.” dedi. DİA Mobil ile artık dijital ortamdan E-İrsaliye oluşturarak şirket içi süreçlerin hızlandığını sözlerine ekleyen Onay, E-İrsaliye kullanımı ve avantajlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Mükellefler e-İrsaliye kullanarak, verilerini 10 yıl boyunca elektronik ortamda saklayabiliyor, bu sayede de arşivleme masraflarından kurtulabiliyorlar. E-irsaliye kullanarak, onaylama, kargolama gibi süreçlerde zaman, para ve iş gücü tasarrufu sağlayarak maliyetler en aza indirilebiliyor. E-İrsaliye ile alıcıya anında bilgi ulaşıyor ve kabul, iade, iptal süreçleriyle ilgili hızlıca anlaşma sağlanabiliyor.

E-İrsaliye uygulamasına dahil olmak isteyen mükellefler, GİB tarafından E-İrsaliye özel entegratörlük izni alan özel entegratörlerden biri ile anlaşarak e-İrsaliye kullanmaya başlayabilirler. Böylece mükelleflerin GİB’e bildirimde bulunmasına gerek kalmaz. DİA, Türkiye’de özel entegratör olarak hizmet veren birkaç ERP yazılımından bir tanesi. E-fatura mükellefi olmak isteyen işletmeler DİA’ya başvurarak hem e-Fatura, e-İrsaliye gibi e-devlet süreçlerini kolayca yönetebilir, hem de tüm bu süreçlerini muhasebe, stok-depo gibi diğer DİA çözümlerine entegre bir şekilde yürütebilirler. DİA’nın gelişmiş mobil uygulaması da tüm bu çözümlerin şirket dışında da özgürce kullanılabilmesine olanak sağlıyor.